Julemakeupen skal skinne

dame med lyst, langt hår og sminke på seg
Julemakupen skal skinne!
utvalgt av sminkeprodukter til huden
Kicks: Guerlain L'Essentiel foundation spf20, kr 650,- // Bye Bye under eye concealer It Cosmetics, kr 255,- // BeautyAct Hydraprep setting spray, kr 179,- // Smashbox Photo Finish Primer, kr 310,- // Estee LAuder Bronze Goddess light, kr 450,- // Estee Lauder Pure Color Envy Blush, kr 465,- // BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder Translucent, kr 199,-.

Gå for en klassisk og lekker festsminke med røde lepper. Kicks viser makeup-looken som passer perfekt til julens selskapeligheter.

En god base

Et tips for å legge en god base er å starte med å preppe huden.

Her er det brukt Smashbox Photo Finish Primer. En god primer duser ut ujevnheter og gjør at sminken sitter bedre.

Foundation som er brukt er Guerlain L'Essentiel foundation. Denne sitter opptil 16 timer og gir et pent og naturlig resultat. Den inneholder også masse fukt noe som gir huden en fin glød. Bruk en concealer for å lysne huden under øynene og på områder hvor du ønsker litt ekstra dekk.

Her er det brukt Bye Bye under eye concealer fra It Cosmetics. Hos Kicks får du hjelp til å finne riktig farge på foundation og concealer til din hud.

Deretter legger du litt bronzer der solen naturlig treffer ansiktet, som i pannen, under kinnbeina, på sidene av nesen og på haka. Legg blush i kinnene, her er det brukt Estee Lauder Pure Color Envy Blush i fargen pink 220. Avslutt basen med å sette sminken med et settingpudder. Dette gir også en mattere finish.

utvalg av øyenskygger og mascara
Kicks: Chanel Volum De Chanel Mascara, kr 420,- // Anastasia Beverlyhills Primrose palette, kr 675,-.

Øyne

Bruk en øyenskyggepalette som gir deg ulike nyanser av farger for å skape dybde til øynene.

Her er det brukt Anastasia Beverlyhills Primrose palette som har både matte og glitrende skygger, perfekt til julemakupen. I denne looken skal leppene få skinne og det er derfor brukt bruntoner fremfor mer dominante farger på øynene. Avslutt med Chanel Volum De Chanel Mascara i sort som gir mye volum og fylde til vippene.

rød leppestift og blyant. mac
Kicks: Mac Lipstick Ruby woo, kr 190,- // Mac lipliner Ruby woo, kr 175,-.

Røde lepper

Klassiske røde lepper er lekker og perfekt for julesesongen. Start med en lipliner, da setter du rammen for leppestiften og det gjør både at leppestiften sitter bedre og penere.

Her er det brukt Mac lipliner Ruby woo etterfulgt av Mac Lipstick Ruby woo. Røde leppestifter finnes i mange ulike nyanser, så finn den rødfargen du liker best. Velg en klassisk rød som her, eller gå for en mørkere nyanse som burgunder og vinrød som også er veldig trendy.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00