Makeup til julefesten

makeup julemagasin
Makeup hos Kicks og The body shop
Makeupsider julemagasin 2020
Makeupsider julemagasin 2020
The Body shop
Makeupsider julemagasin
Makeupsider julemagasin
Fra Kicks
Makeupsider julemagasin 2020
Makeupsider julemagasin 2020
Fra The body shop
Makeupsider julemagasin
Fra Kicks

Årets jule- og nyttårsfeiring blir nok noe annerledes og roligere enn vanlig, men det blir nok mer enn nok anledninger til å pynte seg litt ekstra uansett.

To makeup looks til julefesten

En ting er antrekket til julefeiringen, men hva skal man gjøre med sminken? Kicks og The Body Shop tipser her om to ulike looks, som er perfekte til både jul og nyttår. Gå for smokey eyes og rød lepper, eller for glitter og glød, begge stilene kler de aller fleste!

Get that glow!

Hvem vil vel ikke ha skikkelig fin glød til julens festligheter? Glød og glitter er som alltid en stor hit på denne tiden av året, og nøkkelen til en skikkelig fin glød er god hudpleie. Gå gjerne for en god olje i bunn, for ekstra glød. Når det kommer til makeupen så er nøkkelproduktene i denne looken en dewy face gloss fra BeautyAct og loose sparks eyeshadow fra BeautyAct. Glød og shimmer! Huden skal være flawless og dewy, og på leppene kan man ha en fin gloss. (til venstre - makeup fra Kicks)

Klassikeren

Den klassiske looken til jul er jo smokey eyes eller eyeliner og røde lepper! Det fungerer til alle antrekk, og er en sikker vinner til jul. Røde leppestifter finnes i mange ulike nyanser, så du finner garantert en som passer deg og din stil. Nøkkelproduktene i denne looken er så klart den røde leppestiften, og en god øyenskyggepalette. La huden være naturlig og flawless for at lepper og øyne skal poppe ekstra! (til høyre - makeup fra The Body Shop)

Tips: Husk at god hudpleie er nøkkelen til en fin makeup look og til at makeupen skal sitte fint. Sørg for å gi huden det den trenger i forkant av mye makeup!