Pysj og loungewear til romjulen

pysj
Pysj, kos,
Pysj, kos,
Pysj, kos,
Pysj, kos,
Pysj, kos,

Romjulen er selveste høytiden for pysj og loungewear, men 2020 som helhet har jo virkelig vært året for loungewear.

Bomullspysjen

Pysjen i bomull er en klassiker, og det finnes mange ulike farger og mønstre på markedet. En i 100% bomull er vel det aller beste, og der har blant annet Jean Paul mange fine, både sett og bukser alene. En bomullspysj er perfekt på ønskelisten, eller som gave til den som har alt.

Morgenkåpe og tøfler

Et par andre ting som både er perfekte å gi bort og å få er morgenkåpe og tøfler. Her finner du også et stort utvalg hos oss, i flere ulike prisklasser. Gå for eksempel for en hvit skikkelig deilig morgenkåpe og et par beige tøfler med deilig for, det blir uten tvil satt pris på.

Loungewear

Loungewear kommer i så mange ulike stiler, farger og fasonger nå for tiden, så her finner du virkelig noe for enhver smak. Gå for eksempel for et sett med shorts og genser, eller bukse og hettegenser. Du finner også sett i ull og kasjmir, med genser og bukser. Du finner virkelig loungesett til alle. Og det er jo så deilig å ha på seg, spesielt i romjulen!

Sateng pysjen

En annen favoritt er pysjen i sateng eller silke. Eller kanskje en nattkjole? Mange liker å ha noe å sove i, og da er et sett med singlet og shorts eller en nattkjole i sateng eller silke perfekt. Mykt og deilig mot huden, og kjempe godt å sove i.