Skonnord hjelper deg gjerne med årets julegaver

Skonnord
Her pakkes det julegaver. Anniken sørger for lekker innpakning.
Skonnord
Anniken og Ole Henrik sørger for skikkelig jul i butikken. Ta turen innom
Skonnord
Skonnord
UBR dame, Gant herre. Du finner det hos Skonnord

De fleste av oss legger mye omtanke og tid i julegavene vi skal gi. Vi vil at våre nære og kjære skal bli skikkelig glade for pakken de finner under treet.

Den dyktige gjengen på Skonnord vet hvor viktig dette er for deg som kunde. Derfor er ingenting overlatt til tilfeldighetene når du kommer innom forretningen for å kjøpe julegave til den du er glad i. Fra innholdet til innpakningen; Skonnord hjelper deg gjerne med årets julegaver.

Ute har dagene blitt kortere og kaldere. Inne er en travel tid i gang for de ansatte på multibrand-butikken Skonnord. Det går mot jul, og her summer det av aktivitet i juletiden. Både nye og faste kunder kommer innom for å handle årets gaver. Enkelte kunder kjøper alle årets gaver hos Skonnord, år etter år. Det er så lettvint når man får hjelp til å velge ut, og deretter får de utvalgte varene ferdig pakket inn. Hver gave unikt innpakket i en egen kombinasjon av papir og bånd. Den første kunden kommer og kjøper alle årets julegaver allerede før Skonnord får julepapiret i hus, forteller Anniken.

Hos Skonnord vet de at du kjøper julegaver til en du er glad i, og de koser seg med å hjelpe deg å få klart det du skal legge under treet!

«Vi er kanskje mer julete enn andre, men vi er veldig glade i julen», sier Anniken, som er 3. generasjons Skonnord. Hun driver butikken sammen med mannen, Ole Henrik Bacher. De innrømmer at det kanskje er mer jul i butikken enn det rekker å bli hjemme; det blir mange lange dager i butikken i desember. Kanskje ikke så rart at dagene i butikken blir lange; i desember pakker de inn mange tusen julegaver, og gir personlig service til alle som kommer innom og ønsker hjelp til å velge ut de gode gavene. Den travle førjulstiden er noe de ansatte gleder seg til gjennom høsten. Når jula forberedes hos Skonnord, bidrar de med å planlegge både julevinduet og innpakningspapir, gjennomført i samme tema. Alle de ansatte hos Skonnord har jobbet der lenge, og det er viktig for dem at du er fornøyd med det du handler hos dem - også når du handler julegaver.

Hjelper deg med innpakningen, men det viktigste er å finne det riktige innholdet.

Men gavepakkingen er jo bare en del av det. Det aller viktigste er jo tiden vi bruker med kunden for å finne den riktige gaven til den de skal gi gave til». Anniken understreker at de ansatte synes det er helt spesielt og veldig fint å få være med på å vise frem gode alternativer. Da prøver de å danne seg et bilde av den som skal få gaven, og forstå hva som blir riktig gave til mottakeren.

Det er ingen tvil; gode, myke, lune kvaliteter og duse farger er vinnere under juletreet i år. Her får du noen julegavetips fra Anniken og Ole Henrik:

Til henne:

Skjerf fra Holzweiler, Strikkegensere, Joggedress, Caps fra Varsity, Hansker, Skjerf

Til ham:

Happy Socks, Skjerf fra Holzweiler, Skjorter, Joggedress, Caps fra Varsity, Hansker, Votter, Produkter fra UBR

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00