Slik kan du dekke bordet til julefeiringen

Dekket bord
Vi har tipsene til hvordan du kan dekorere bordet til årets julefeiring!

Borddekkingen er med på å skape stemningen. Hos Kremmerhuset, Kid Interiør og Bolia finner du alt du trenger til å dekke bordet i julen.

Julens farger

Gå for et par farger når det kommer til borddekkingen, en grønn duk for eksempel er veldig fint og noe litt annet enn den klassiske røde juleduken. Grønt er lekkert sammen med både hvitt, sølv og gullfarge. Hos Kid Interiør finner du grønn duk og matchende tøyservietter. Dette er også en fin farge som passer til andre anledninger enn julen, noe som gjør at både duk og tøyserviettene ikke trenger å bli liggende til neste jul.

Julekuler i skål
Dekket bord
Julekuler og julepynt er fint å dekorere bordet med.

Bruk julepynt i borddekkingen

Julepynt er et fint innslag på middagsbordet. Det er for eksempel mange fine julekuler som du også kan la få skinne på bordet. Velg julekuler i samme fargeskala og gjerne litt ulike typer. Hos Kremmerhuset finner du mange fine julekuler. Figurer som passer til julen er også fin pynt på bordet, velg noen som ikke er for store slik at de er et fint tilskudd og ikke i veien for hyggelige samtaler over bordet. Figurer som Dåhjorter er veldig fine å dekorere med, som du kan finne hos Kremmerhuset.

Stearinlys på bord
Levende lys hører desember til, så pynt gjerne med stearinlys i forskjellige størrelser.

Levende lys

I vinterhalvåret når det er er ganske så mørkt ute er det ekstra stemningsfullt med levende lys på bordet. Du kan gjerne mikse med ulike lys både høye og lave for mer spill. Både hos Kremmerhuset og Kid Interiør finner du mange ulike stearinlys. Adventsstake hører julen til og passer også fint på bordet sammen med andre lys og pynt.

Dekket bord
La julepynten lyse opp årets tildekking av bordet til jul.

Stilrent servise

Du trenger ikke ha et eget juleservise for å dekke et lekkert bord til julefeiringen. Gå for et stilrent servise som er like fint til jul som resten av året og la julepynten lyse opp. Hos Bolia finner du både servise, glass og bestikk. Med tøyservietter er også serviettringer en fin detalj som setter prikken over i'en for oppdekkingen.

Aktuelle tilbud

Kundeklubb – senter
Gjelder 22. september til 30. september
Kundeklubb – senter
Gjelder 22. september til 30. september

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00