Tips til kalendergaver for barn

Flatlay med småleker
Lag en koselig kalender med små overraskelser hver dag frem til jul.
Dame holder pose med julekalender gaver
Dame holder sekk med julekalender gaver
Nille har ulike poser med 24 gaver du kan fyll en adventskalender med, 349,-
Dame holder julekalendere
Pakkekalender, Sprell, 199,-
Dame holder kopper for barn
Julekopp, Sprell, 59,-
Flatlay med småleker
Blyant, 29,90,-, skrivesett Pokemon, 79,90,-, tegnebok, 39,90, Alias-spill, 149,90,-, såpebobler, 19,90,-, nøkkelring, 39,90,-, slim, 29,90,-, alt fra Nille.
Flatlay med tattos til barn
Tattos, Sprell, 79,-
Flatlay med småleker
Tattos, 79,-, perlesett, 159,-, hårspenne, 39,-, hårstrikk, 29,- neglelakk, 79,-, egg, 99,-, snurrebass nisse, 35,-, penn, 49,- alt fra Sprell.
Dame holder småleker
Dino Surprise egg, 89,90,-, dinosaur, 69,90,- fra Ringo.
Flatlay med småleker
Kulepenn enhjørning, 49,90,-, Alias-spill, 149,90, alt fra Nille.
Dame holder småleker
Pop it, 60,-, fotballkort, 19,90,-, alt fra Ringo.
Dame holder småleker
Plus Plus, 89,90,-, enkel lekebil, 49,09,-, alt fra Nille
Dame holder småleker
Klistremerker, Ringo, 29,90,-, Create It sett, Ringo, fra 79,-

Julekalender hører førjulstiden til. Trenger du inspirasjon til barnas pakkekalender? Her deler vi noen tips enten du vil kjøpe ferdig eller gjøre alt selv.

Pakkekalender er for mange en del av julen med en liten gave hver dag frem til jul. Hos Sprell finner du papirposer med snor, klyper og klistremerker til å pakke inn 24 gaver. Hos Nille har de poser med 24 gaver som kan fylle pakkekalenderen med om du vil spare tid eller trenger at noen andre har satt sammen 24 gave ideer for deg.

Søte julekopper

Hva med å starte kalenderen med noe som gir julestemning? Hos Sprell finner du blant annet søte kopper med julemotiv som er både en funksjonell og fin gave som man har glede av hele desember.

Tegnesaker

Tegnesaker er perfekte kalendergaver. Hva med tegnepenner med figurer på eller sett med matchende linjal og viskelær? Hos Nille har de mange enkeltpenner, sett og tegnebøker. Fordel tegnesakene over ulike luker med for eksempel penner en dag og ny tegnebok dagen etter.

Klistremerker

Enten det er dinosaurer, enhjørninger eller insekter ditt barn liker best finner du det i klistremerker. Hos Ringo har de mange fine klistremerker i ulike varianter og med ulike figurer. En annen ting som er populært, er tatoveringer som du finner hos Sprell. Hva med tøffe dinosaur tatoveringer eller søte sommerfugler?

Perlesett

Å perle er en hyggelig aktivitet å gjøre sammen. Hos Sprell har de fine perlesett som inneholder ulike perler og strikk slik at du har det du trenger til å lage flere ulike armbånd, halskjeder og andre smykker. Perlene kan også sys på klær eller vesker så her kan kreativiteten blomstre. Kanskje har barna lyst å lage noen julegaver?

Hårpynt og neglelakk

Har du barn som er glad i søte hårspenner, strikk og neglelakk? Dette er perfekt i pakkekalenderen. Hos Sprell finner du glitrende hårspenner, strikk i ulike farger og de populære neglelakkene fra Snails. Neglelakkene fra Snails er utviklet spesielt for barn som innebærer at den er 100% vannbasert, helt uten giftstoffer og sterke lukter. Den kan vaskes av med varmt vann og såpe.

Små figurer og dinosaur egg

Dinosaurer og andre små figurer er populært. Hos Ringo finner du dinosaurer og smådyr til under 100 lappen. De har også de populære eggene som legges i vann og ut klekkes en dinosaur. Det er spennende å se egget åpne seg i vann og hvilken dinosaur som finnes inne i egget.

Spill å spille sammen

Et spill gir mye glede. Hva med reisespill Alias som man kan spille sammen? Hos Nille finner du flere ulike småspill som er morsomme kalendergaver. Alias er et ordspill som passer for hele familien og reisestørrelsen gjør den fin til å for eksempel ha med på hytta i vinter.

Fotballkort

Har du barn som samler på fotballkort eller er interessert i fotball? Da er en pakke med fotballkort perfekt i kalenderen. Hos Ringo har de fått inn de nyeste kortene.

Byggeklosser

Hos Nille finner du Plus Plus byggeklossene som er et genialt konstruksjonsleketøy. De er formet som små plus-tegn og kan settes sammen på alle kanter. Byggeklossene utvikler barnets sans for logikk og geometri. Plus Plus er produsert i Danmark og er CE-merket.

Små biler

Små lekebiler er noe mange samler på. Hos Nille finner du enkeltpakninger med en bil som er perfekt i julekalenderen. De har et godt utvalg ulike modeller og farger. Kanskje passer lekebil i flere pakker i kalenderen? De har også pakker med flere biler som kan fordeles i kalenderen.

Andre småleker

Det er også mange andre småleker som er morsomme gaver. Hos Ringo finner du smålekene “let´s pop” med Disney motiver. Ringo har også ulike små aktivitetssett. Hos Nille finner du blant annet såpebobler og slim i ulike farger.

Håper du fikk inspirasjon til årets kalendergaver!