Topp 12 julekalendere!

Gavekalender henger på snor
Dame holder julekalender
Mann sitter foran julekalendere
1. The Body Shop // 2. Gulating
Julekalender med te
Hos Sunkost finner du te-kalendere i år.

Adventstiden nærmer seg. Vet du hvilken julekalender du skal gå for i år, eller kanskje du vil gi bort en kalender? Her er 12 fine julekalendere.

Julekalendere hører adventstiden til, og det finnes et stort utvalg å velge mellom. Alt fra Flax kalender, til kalendere fulle av velvære produkter og gavekalenderen du setter sammen selv. Derfor har vi plukket frem 12 fine julekalendere du finner på senteret.

The Body Shop

Hos The Body Shop finner du kalendere fylt med hud- og kroppspleie. Kalenderne kommer i tre ulike størrelser original, big og ultimate. I lukene finner du en miks av ansiktspleie, kroppspleie, tilbehør og sminke, i både store og små størrelser. Om du liker The Body Shop produktene er dette en fin måte å få teste mange ulike produkter.

Gulating øl-kalender

Julekalenderen fra Gulating inneholder 24 luker med unikt norsk håndverk og en rekke spennende produkter du ikke får tak i andre steder. Kalenderen kan kjøpes i butikk eller bestilles på nett, men må hentes i butikk.

Te kalender

Er du glad i te? Hos Sunkost har de to ulike te kalendere, Pukka te og Yogi te. I disse inneholder hver luke en ny pose økologisk te, slik at du kan starte dagen med en deilig kopp te hver dag frem til jul. Disse kalenderne er helt supre å gi bort til en som er glad i te.

Dame holder julekalender
Dame holder julekalender
1. L'Occitane // 2. Panduro
Dame holder julekalendere
Hos Narvesen får du Flax kalendere fra Norsk Tipping.

L’Occitane

Hos L'Occitane finner du tre velduftende julekalendere, klassisk, premium og nyheten gjenbrukbar. Alle inneholder en blanding av kropps-, hår- og hudpleieprodukter med noen av merkets bestselgende produkter. Den gjenbrukbare kalenderen er ny i år som en del av L'occitane sitt bærekraftfokus. Den er laget av resirkulert bomull og kan fylles med produkter, og brukes år etter år.

DIY kalender fra Panduro

Er du glad i å lage ting? Da er DIY kalenderen fra Panduro noe for deg. De 24 lukene inneholder materiale til ulike hobbyprosjekter, og på innsiden av hver luke finner du en enkel, illustrert veiledning. Kalenderen passer fra 5 år.

Flax

Hos Narvesen får du Flax kalenderen fra Norsk Tipping. Skrap en luke hver dag frem til jul, og du har mulighet til å vinne en pengepremie. Flax kalenderen kommer i to ulike størrelser hvor du på den største kan vinne opp til 1 million kroner.

Julekalender holdes opp
En av Rituals sin julekalendere i år er en koselig landsby.
Julekalender med liksom mat
Sprell har julekalender med lekemat.
Julekalender med neglelakk
Du finner også julekalenderen fra Snails hos Sprell.

The Ritual of Advent - landsbyen

Den største kalenderen fra til Rituals i år ser ut som en koselig by med små hus, trær og snø. Denne gjør seg fint å ha fremme, og inneholder deilige velværeprodukter fra Rituals som bestselgende oljer, mist, skrubb og kremer til kropp og ansikt.

Sprells julekalender med lekemat

Barn elsker å leke med hverdagslige gjøremål som lekemat og lekekjøkken. I Sprells julekalender med lekemat er det 24 smågaver med handlenett, lekemat- og drikke. Her fordeler du selv smågavene i de medfølgende 24 posene og henger de opp med snor og klype. Passer for barn mellom 2 til 6 år.

Snails julekalender

Denne kalenderen er for alle som liker glitter og farger, og gjerne pynter seg litt nå og da. Kalenderen inneholder 24 små pakker med vannbaserte neglelakker spesielt utviklet for barn, negleklistremerker, lipgloss og mye mer. Passer for barn mellom 3 til 10 år og kan kjøpes på Sprell.

Vitenkalender
For den vitenskapelige og nysgjerrige, hvorfor ikke prøve Vitenkalenderen fra Andreas Wahl i år?
Grønn julekalender
Gavekalender henger på snor
1. Super Fudgio finner du hos Sunkost // 2. Pakkekalender finner du hos Panduro og Sprell.

Vitenkalender fra Andreas Wahl

I denne kalenderen venter en læringsopplevelse hver dag med alt fra kjøkkenkjemi, overraskende byggverk, fengende fysikk og andre finurligheter som Andreas har tryllet frem. Kalenderen finner du kun hos Sprell og passer for barn mellom 6 til 13 år.

Super Fudgio

Er du glad i karamell? Hos Sunkost finner du kalenderen Super Fudgio som inneholder en serie veganske, glutenfrie, melkefrie og økologiske myke karameller. Kalenderen inneholder 24 karameller, en miks av 7 forskjellige varianter med smak av toffee, banan, kakao, kokos, ingefær, lakris og jordbær. Karamellene er søtet med kokosblomstsukker og fri for palmeolje.

Pakkekalender

Liker du å lage kalenderen selv? Hos Panduro og Sprell finner du julekalender poser med klyper og klistremerker så du kan sette sammen kalenderen selv. Fyll kalenderen med søtsaker, smågaver som du selv ønsker og kjøper utenom. Hos Sprell finner du også julekalender i bomull med 24 romslige lommer. Dette er en kalender som du kan bruke år etter år.