Topp 12 julekalendere!

Gavekalender henger på snor
Dame holder julekalender
Mann sitter foran julekalendere
1. The Body Shop // 2. Gulating
Julekalender med te
Hos Sunkost finner du te-kalendere i år.

Adventstiden nærmer seg. Vet du hvilken julekalender du skal gå for i år, eller kanskje du vil gi bort en kalender? Her er 12 fine julekalendere.

Julekalendere hører adventstiden til, og det finnes et stort utvalg å velge mellom. Alt fra Flax kalender, til kalendere fulle av velvære produkter og gavekalenderen du setter sammen selv. Derfor har vi plukket frem 12 fine julekalendere du finner på senteret.

The Body Shop

Hos The Body Shop finner du kalendere fylt med hud- og kroppspleie. Kalenderne kommer i tre ulike størrelser original, big og ultimate. I lukene finner du en miks av ansiktspleie, kroppspleie, tilbehør og sminke, i både store og små størrelser. Om du liker The Body Shop produktene er dette en fin måte å få teste mange ulike produkter.

Gulating øl-kalender

Julekalenderen fra Gulating inneholder 24 luker med unikt norsk håndverk og en rekke spennende produkter du ikke får tak i andre steder. Kalenderen kan kjøpes i butikk eller bestilles på nett, men må hentes i butikk.

Te kalender

Er du glad i te? Hos Sunkost har de to ulike te kalendere, Pukka te og Yogi te. I disse inneholder hver luke en ny pose økologisk te, slik at du kan starte dagen med en deilig kopp te hver dag frem til jul. Disse kalenderne er helt supre å gi bort til en som er glad i te.