Tre enkle frisyrer til julen

hårstyling
hårstyling
hårstyling
hårstyling

I julen vil man som regel pynte seg litt ekstra, men likevel gjøre det enkelt. La oss vise dere tre enkle frisyrer som er perfekte til jul og nyttår!

Lav hestehale

Denne frisyren kan gjøres både med bølger/krøller i håret, og med helt rett hår. Den fungerer også fint både til kortere (så lenge du får det i hestehale) og lengre hår. Bruk gjerne en scrunchie som er litt ekstra fin eller noen fine spenner. Gå enten for helt stram lav hestehale eller la litt av luggen henge ut. Denne er også perfekt på litt dårlige hårdager eller når man ikke helt gidder!

Hårpynt

Pynt som hårbøyler, spenner og lignende er en super fin måte å pynte opp håret litt ekstra til julen. Det kan også redde en litt dårlig hårdag og er super lett. Vasket du håret i går og ikke vil bruke tid på å vaske det igjen, bruk litt tørrsjampo og ta på deg en hårbøyle eller sett et par spenner på en eller begge sider. Så enkelt og super fint!

Enkle bølger

Enkle bølger er fint til alle hårlengder og kan gjøres både med rettetang, fønbørste og krølltang, alt etter hva man foretrekker. Krøll håret lett etter du har vasket det, eller på dag to hår, bruk litt stylingprodukter og du har en fin frisyre til både jul og nyttår.