Vi handler julegavene for deg!

Siv personal shopper
Person som handler i butikk
Person som handler i butikk
Siv personal shopper
julegaver
julegaver

La oss gjøre julehandelen litt enklere for deg, så du kan få tid til andre ting i julen.

Gavehjelp

Visste du at vår Personal Shopper Siv kan hjelpe deg med julegavene? Uansett hva det måtte være, så kan hun kjøpe gavene og få de pakket inn for deg, så lenge man får tak i det på senteret vårt.

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med Siv på mail, sms eller telefon og gi henne en god beskrivelse av personen som skal ha gaven, hva de kunne tenke seg og ca pris. Enten om du har en spesifikk gave i tankene, eller om du er litt usikker på hva du skal kjøpe, så kan Siv hjelpe deg.

Kontaktinfo:

Tel: 928 51 183 // Mail: skistorsenter.personalshopper@olavthon.no

Hun går rundt til de ulike butikkene på senteret for å finne forslag til gavene, disse kan hun sende bilde av til deg for å få din mening eller du kan selv møte opp på senteret. Da trenger du i så fall kun å møte Siv, du trenger ikke bevege deg rundt på senteret. Det er heller ingen grense for hvor mange gaver hun kan handle for deg.

Dersom du ønsker å kjøpe noen av forslagene til Siv kan du kjøpe et gavekort til summen av gavene i kundeservice, og Siv kan gå rundt til butikkene og betale for alle gavene. Hun henter de da også for deg og får de pakket inn om ønskelig.

Pris

Denne tjenesten er gratis for medlemmer av vår kundeklubb, og for ikke medlemmer koster det 300,-. Ønsker du ikke møte opp på senteret for hente gavene så kan du bestille levering hjem, dette er kun for medlemmer av kundeklubben vår og koster 50,-. Denne tjenesten gjelder for alle som bor i nærheten av senteret.

Les mer om kundeklubben her.

God julehandel!