Gavetips til konfirmanten

Gavetips til konfirmanten
Her finner du våre beste gavetips til konfirmanten.

Skal du i konfirmasjon denne våren og lurer på hva du skal gi i gave? Her deler vi noen gode gavetips i ulike prisklasser.

En god konfirmasjonsgave kan være alt fra et tidløst smykke eller klokke, til teknologiske gaver og bøker. Gaven skal gjerne være noe som varer lenge eller du kan gå for et gavekort så konfirmanten selv kan bestemme.

Teknologisk gave

Hva med å gi bort teknologisk gave som for eksempel et headset fra Soundcore? Dersom du vet at konfirmanten er glad i å høre på musikk så er dette midt i blinken! Velg en trådløs variant med noise cancelling så blir det garantert bra. Du finner denne og mange flere teknologiske gaver hos ICE på senteret.

Ansatt fra ICE holder headsett
ICE anbefaler et headset fra Soundcore til konfirmanten.

Smykker

Et smykke er en flott gave til konfirmanten. Det er en tidløs gave som konfirmanten garantert vil sette pris på. Velg for eksempel et smykke eller et armbånd, eller kanskje et sett om du ønsker det. Hos Bjørklund finner du mange fine smykker i ulike prisklasser. Husk å velge noe som konfirmanten selv vil like, foretrekker konfirmanten gull eller sølv, enkle smykker eller de som er litt ekstra. Velg gjerne smykker som er litt tidløse og like gjerne kan brukes til hverdag som til festlige anledninger.

Ansatt fra Bjørklund holder smykker
Gi en tidløs gave fra Bjørklund.

Klokke

En klokke er en gave som betyr litt ekstra og representerer voksenlivet. Dette er en gave konfirmanten vil ha glede av i lang tid fremover og det er derfor best å velge en tidløs modell som man ikke går lei av. Hos Bjørklund finner du mange fine klokker til både han og henne. Om du ønsker å sette et personlig preg på gaven kan du få klokken gravert med for eksempel konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten.

Tips!

Graver smykket eller klokken med med konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten så blir det et minne for livet.

Ansatt fra Bjørklund holder klokker
Bjørklund har et stort utvalg av flotte klokker til konfirmanten.

Bøker

En annen ting som er flotte gaver er bøker og hos Ark Bokhandel har de et godt utvalg. Velg for eksempel Matoma sin nye bok “Aldri god nok” eller Trygve Skau sin “Jeg har venta sånn på deg, som begge er perfekte til konfirmanten. Eller hva med å gå for “På konfirmasjonsdagen”, som er en minnebok med dikt, sangtekster og sitater av kjente forfattere. Det er også flere oppslag der familie og venner kan skrive en hilsen. Hos Ark finner du også mange fine kort til konfirmanten.

Ansatt fra Ark Bokhandel holder kort og bøker
Ark Bokhandel har et stort utvalg av populære bøker og fine kort.

Gavekort

Fortsatt usikker på hva du skal gi til konfirmanten som har alt? Da er et gavekort helt perfekt. Gavekort kan kjøpes hos Kundeservice i 1. etasje, på en av våre tre gavekortautomater og på nett. Gir du bort et gavekort kan konfirmanten velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels. Har du lyst å gjøre gaven litt mer personlig? Bestiller du på nett kan du velge blant et utvalg ulike motiver og lage ditt eget design.

Les mer om gavekort her.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Ice
Åpent i dag 10:00 - 21:00