Gavetips til konfirmanten

Mann holder hodetelefoner
Konfirmasjonsgaven kan være alt fra smykker eller klokke, til teknologiske gaver og bøker.
Dame holder frem smykker
Dame holder frem øredobber
Hos Bjørklund finner du fine smykker til konfirmanten.
Dame holder frem klokke
Du finner også tidløse klokker hos Bjørklund.
Mann holder hodetelefoner
Hos Elkjøp finner du flere teknogiske gaver til konfirmanten.
Dame holder bok foran bokhylle
Dame holder opp kort
Ark har et godt utvalg av bøker og kort.
Gavekort ligger på bord
Gavekortet kan brukes både på kjøpesenter og hotell.

Skal du i konfirmasjon denne våren og lurer på hva du skal gi i gave? Her deler vi noen gode gavetips i ulike prisklasser.

En god konfirmasjonsgave kan være alt fra et tidløst smykke eller klokke, til teknologiske gaver og bøker. Gaven skal gjerne være noe som varer lenge eller du kan gå for et gavekort så konfirmanten selv kan bestemme.

Smykker

Et smykke er en flott gave til konfirmanten. Det er en tidløs gave som konfirmanten garantert vil sette pris på. Velg for eksempel et smykke eller er par øredobber, eller et sett om du ønsker det. Hos Bjørklund finner du mange fine smykker i ulike prisklasser. Husk å velge noe som konfirmanten selv vil like, foretrekker konfirmanten gull eller sølv, enkle smykker eller de som er litt ekstra. Velg gjerne smykker som er litt tidløse og like gjerne kan brukes til hverdag som til festlige anledninger.

Klokke

En klokke er en gave som betyr litt ekstra og representerer voksenlivet. Dette er en gave konfirmanten vil ha glede av i lang tid fremover og det er derfor best å velge en tidløs modell som man ikke går lei av. Hos Bjørklund finner du mange fine klokker til både han og henne. Om du ønsker å sette et personlig preg på gaven kan du få klokken gravert med for eksempel konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten.

Tips!

Graver smykket eller klokken med med konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten så blir det et minne for livet.

Teknologisk gave

Hva med å gi bort teknologisk gave som for eksempel et par Beats Fit Pro eller headset fra Sony? De populære Beats Fit Pro er trådløse in-ear hodetelefoner som leverer utrolig lyd og takket være noise cancelling unngår du ekstern støy. De trådløse hodetelefonene fra Sony har også noise cancelling, innebygd mikrofon, berøringskontroll og førsteklasses lyd. Du finner de og mange flere teknologiske gaver hos Elkjøp på senteret.

Bøker

En annen ting som er flotte gaver er bøker og hos Ark har de et godt utvalg. Velg en for eksempel en klassiker som er dekorativ og ser fin ut på hyllen. Det finnes flere bøker som inneholder flere noveller eller ulike historier og er perfekt å samle på. Eller velg en morsom bokgave som “Lykke til” av Tegnehanne og Jostein Larsen. Denne boken guider konfirmanten gjennom voksenlivets små og store temaer med humor og klokskap med 52 ting en kan kjenne seg igjen i og le av. Hos Ark finner du også kort til konfirmanten.

Gavekort

Fortsatt usikker på hva du skal gi til konfirmanten som har alt? Da er et gavekort helt perfekt. Gavekort kan kjøpes hos Kundeservice i 1. etasje, på en av våre tre gavekortautomater og på nett. Gir du bort et gavekort kan konfirmanten velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels. Har du lyst å gjøre gaven litt mer personlig? Bestiller du på nett kan du velge blant et utvalg ulike motiver og lage ditt eget design.

Aktuelle merkevarer

Produkter

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00