Badetøyet til dame og herre

Dame som holder opp bikini fra Hunkemöller
Bikini med mønster fra Hunkemöller.
Bikini i forskjellige farger fra Junkyard
Dame som holder opp en grønn bikini
Dame som holder opp en grønn bikini
Hos Junkyard finner du sporty badetøy til både damer og menn.

Er du klar for sol og bad? Fra sporty til søte volanger og fargerike badeshorts, her er noen av trendene som gjelder for årets badetøy.

Lyst på nytt badetøy til ferien? Enten du foretrekker basseng, sjø eller hav hører bading sommeren til. På senteret finner du et stort utvalg badetøy til dame og herre hos blant annet Volt, Junkyard og Hunkemöller. Her er det bare å finne noe som passer deg.

90-talls-inspirert

Denne sesongen lar bademoten seg inspirere av 90-tallet med høye skjæringer, høye liv og cut outs. Trekant bikinien som var populær på 90-tallet er også tilbake. Det høye livet har vi sett mye av de siste sesongene og er en flatterende og populær trend. Hos Hunkemöller finner du flere ulike varianter av bikinier med høyt liv, samt mønstre og andre detaljer inspirert av 90-tallets bademote. En cut out kan gi en kul effekt og være en morsom tvist.

Sporty uttrykk

Badetøyet skal gjerne ha et kult og sporty uttrykk. Denne stilen er perfekt for deg som ønsker en avslappet look og badetøy som passer til en aktiv dag eller lengre svømmetur. Hos Junkyard finner du sporty badetøy til både damer og menn med et stort utvalg farger. Style badeshortsen med en avslappet t-skjorte eller bikinien med en shorts eller løs skjorte over så har du et komfortabelt sommerantrekk.

Dame som holder opp en oransje badeshorts
Badeshorts fra Junkyard.
Dame som holder opp bikini fra Hunkemöller
Bikini med volanger fra Hunkemöller.
Mann som holder opp badeshorts fra Volt
Hos Volt finner du badeshortser med både farger og mønster.

Søte volanger

Om du liker feminine bikinier og badedrakter vil du nok like trenden med søte volanger. Volangene er typisk plassert over skuldrene på bikitoppen og foran på toppen, eller rundt livet på bikinitrusen eller kun på sidene. Dette er en fin detalj som gir bikinien eller badedrakten det lille ekstra. Style bikinien med et omslagsskjørt eller sarong så er du klar for stranden. Hos Hunkemöller finner du lekre bikinier med søte volanger.

Fargerikt badetøy

Det er generelt mye farger i motebildet denne sesongen og det gjelder også for badetøyet. I butikkene finner du badetøy i alle farger, som blant annet rosa, grønt, blått, gult og oransje. Utvalget i fargerikt badetøy er stort uansett om du er på utkikk etter en bikini, badedrakt eller badeshorts.

Jordtoner

Om du er mer glad i de nøytrale fargene, er jordtoner en stor trend. De behagelige jordtonene gir assosiasjoner til varme, sand, ørken og sol. Uansett hvilke farger du foretrekker finner du et godt utvalg farger og mønster på badeshortser hos Volt og Junkyard for herre. Hos blant annet Hunkemöller og Junkyard finner du et godt utvalg bikinier og badedrakter for damer.

Mann som holder opp badeshortser fra Volt
Badeshortser fra Volt.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00