Den nordiske fargepaletten

La det blomstre
La det blomstre
Bolia
La det blomstre
La det blomstre
La det blomstre
Bord og vase fra Bolia, teppe fra Søstrene Grene, skulpturer fra Kremmerhuset

Naturlige og nordiske fargepaletter med innslag av brente jordtoner og pastell Naturmaterialer som lin, ull, tre, keramikk, rotting og skinn.

Den nordiske fargepaletten lever evig og er alltid trendy.

En form som kommer igjen i mange varianter er den hvelvede. Her i form av salg og pepperkvern i massiv, oljet eik fra Bolia.

Organiske former og naturlige materialer i både vase, bord og gulvteppe. Vase og bord fra Bolia, gulvteppe fra Søstrene Grene.

Den nordiska stilen speiles i stolen fra Bolia, med stolen Swing designet av Henrik S Thomsen. En moderne, dansk designklassiker i massiv hvitpigmentert eik. En stol som varer lenge i både utførelse og materiale. Pledd i 100% bomull fra Bolia.

Puff i ull fra Kremmerhuset, puter fra Christiania Belysning og Kremmerhuset, krakk fra Søstrene Grene, potteskjuler i bast og grønne planter fra Mester Grønn, vase fra Christiania Belysning, potteskjuler i porselen fra Bolia.

Skulpturelle inslag i form av gamle trykkblokk fra tekstilindustrien i India. Fra Christiania Belysning. Liten skulptur i keramikk fra Til Bords. Potteskjuler i rotting fra Kremmerhuset, plante fra Mester Grønn.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00