Den store iskrem testen!

Den store iskrem testen
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen

Nå er iskrem nyhetene i butikk. Kaja-Marie og Maria har testet seks nyheter fra Rema 1000. Se hvilke spennende nyheter som finnes og hvilke av de som blir teste

Drillo-is

Husker du Drillo-isen? Denne iskremen fra Diplom-Is ble først lansert i 1993 og er nå tilbake akkurat slik den var da. Kaja-Marie og Maria har ikke smakt denne tidligere og synes den er over alle forventninger. Dette er en fløteis med vaniljesmak tilsatt knasende krokankuler med melkesjokoladetrekk, dyppet i karamellovertrekk og corn flakes. Både Kaja-Marie og Maria er helt samstemte om denne comebacken, terningkast 5.

Ekselence Dobbel Bringebær/granateple

Denne nyheten fra Isbjørn Is er en fløteis med vaniljesmak, dyppet i dobbelt lag sjokolade og bringebær- og granateplesaus. Her er dommen noe mer forskjellig. Maria synes denne minner om Troika eller sjokolade med bringebærgele som du finner i smågodtet. Liker du det så kommer du mest sannsynlig til å like denne iskremen også. Kombinasjonen fungerer godt og den er god på smak, terningkast fire. Kaja-Marie er personlig ikke så glad i mørk sjokoladesmak og gir derfor denne nyheten terningkast tre.

Dream Mango & Pasjonsfrukt

Dette er en frisk yoghurtis fra Diplom-Is. Iskremen er en yoghurtis med sitron sorbet, dyppet i et frisk trekk av mango og pasjonsfrukt. Både Kaja-Marie og Maria har høye forventninger til denne, noe den innfrir. Denne er veldig god og smaken av mango og pasjonsfrukt sammen er helt klart en vinner. Dette er en frisk iskrem som ingen av de tror de kan gå lei og kommer til å kjøpe gjennom hele sommeren. Denne får en klar sekser på terningen fra begge og blir testens klare vinner.

Peace Pop

Er du glad i iskremen fra Ben & Jerry´s? Denne nyheten er en kremet vaniljeis med sjokoladebiter og myk kakedeig dyppet i sjokolade. Kaja-Marie og Maria er begge veldig glad i Ben & Jerry´s og spesielt den typen med coockie dough. Denne er både søt og mektig, men ikke minst veldig god. Denne vil stå til forventningene hos alle Ben & Jerry´s elskere. Terningkast fem.

Hånd som holder en iskrem
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen
Den store iskrem testen

Royal Trippel sjokolade

Hvem blir vel ikke begeistret når det er en ny Royal iskrem i isdisken? Royal Trippel sjokolade fra Diplom-Is er en fløteiskrem med vanilje- og sjokoladesmak. Isen er dyppet i melkesjokolade, kjeksbiter og hvit sjokolade. Kaja-Marie og Maria blir litt skuffet over denne. Royal har noen av de beste iskremene og sammenlignet med favorittene blir denne litt kjedelig. Den har mye sjokoladesmak og minner litt om sjokolademelk. Terningkast tre.

Bringebærpinne

Denne nyheten fra Isbjørn Is en fløteis med bringebærfyll i midten og med et safttrekk av bringebær utenpå. Denne er frisk og god og enkel å like. Kaja-Marie og Maria synes personlig ikke dette er den mest spennende nyheten, men er sikre på at denne blir populær blant barn. Begge er samstemte og gir denne terningkast tre.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00