Disse solbrillene går du for i sommer!

Dame med solbriller på
Dame med solbriller på
Dame med solbriller på
Cateye og runde solbriller hos Day birger et mikkelsen
Cateye og runde solbriller hos Day birger et mikkelsen
Sporty og pilot briller hos Brilleland
Dame med solbriller på

Sommeren er her, og med sommer følger sol og solbriller. Er du på jakt etter nye solbriller? La oss guide deg til ditt nye par.

Runde briller er et sikkert valg

Runde briller har vært veldig populært i flere år nå, og det ser ikke ut til at de forsvinner med det første. Denne formen egner seg mest til personer med kantet, oval eller lang ansiktsform, og du finner den i flere ulike prisklasser og i mange ulike merker.

Når det kommer til farger ligger fokuset på diskrete fargetoner for årets dame- og herrebriller, noe som gir en veldig kul look med elegant svart eller klassisk havanna.

Smale solbriller

De sorte, enkle og smale brillene er tilbake for fullt, helst rektangulære med kraftig ramme. Flere av de største motehusene har egne varianter med logoen synlig på siden, men du finner også så mange budsjettvennlige varianter av disse.

“Denne sesongen er det et bredt spekter av fasonger man kan gå for, så i år er det enkelt å finne noe som passer enhver ansiktsform og stil”

Cat eye

Dette er også en solbrille som stadig står sterkt i motebildet, denne er uten tvil blitt en klassiker og finnes i ulike størrelser og farger. Om du vil ha en brille som skiller seg ut, og tilfører det lille ekstra til et antrekk er dette en fasong verdt å vurdere.

Denne modellen passer best til runde og ovale ansiktsformer, og om du vil ha en retro-look så går du får sort glass i brillene.

70-tallet er tilbake!

De store brillene som nærmest dekker hele ansiktet er tilbake! De kan gjerne ha markert ramme, myke former og glass som ikke er helt mørke, og de kan godt være firkantede. Disse solbrillene er ekstra gøyale i duse farger som rosa og noe blomstermønstret.

Den firkantede modellen anbefales til runde og ovale ansiktsformer, fordi den gir den vinklede fasongen du trenger for å kompensere for mer avrundede ansiktstrekk.

Til den sporty

Bottega Veneta, Versace, Balenciaga og flere av de store motehusene satser på den sporty og futuristiske brillen i år. Denne solbrillen finner du så klart også i rimeligere versjoner, eller du kan gå for den ultimate sporty looken, nemlig med Oakley! Denne brillen kan gjerne kurve seg lett rundt ansiktet for å gi den raske looken.