Gjør uteplassen klar for sommer!

Dame som står ved kasseområde inne hos Kid Interiør
Dame som holder opp sitteputer fra Kid
Vannkanne fra Kid
Dame som holder opp en pyntepute med palmemønster
Dame som viser frem utepotter og hagestoler

Vi har tatt en prat med KID Interiør om uteplassen. Her får du sommerens trender og tips til hvordan du kan fornye uteplassen på en enkel måte.

Fortell oss litt om KID Interiør?

Kid er en interiørkjede med stort utvalg til hus og hjem. Vi har som mål at kunden skal kunne fornye seg på en enkel måte, samtidig som vi har fokus på samfunnsansvar og en bærekraftig verdikjede.

Hva er årets trender til uteplassen?

Vi har delt inn årets sommertrender i 3 stiler.

  1. Raw & Rustic, hvor vi bringer naturen inn i hjemmet og naturen setter fargene. Her er fargene grønt mot solgult og brente jordfarger. Det er også en del print i form av blomster og striper. Perfekt for deg som anser hagen som en del av stuen i sommermånedene.
  2. Clean Sea, her finner vi sommerlige toner av blått, blandet med hvitt, turkis og beige. Motiver med maritime striper, stupedamer og palmer tar sommeren med både ute og inne, i alle rom.
  3. Light Reflections, her er lyse og duse ton-i-ton farger som syrin, sand, gult og grønt. Nostalgiske blomstermønster med innslag av florlette stoffer, det gir en deilig sommerfølelse.


Dersom man skal fornye uteplassen med bare et par produkter, hva anbefaler du?

Noen nye puter og et lunt pledd til kjølige sommerkvelder gjør mye med uteplassen.

Hvilke farger burde man gå for i hjemmet denne sommeren?

Denne sommeren kan man slippe seg løs med farger, men grønt er en super farge å ha som base og som passer til det meste. Da kan man enkelt bygge videre på temaet med å legge til blomstermønster eller for eksempel terracotta.

Hvilke produkter i butikk er dine absolutte favoritter akkurat nå?

Det er så mange at det er vanskelig å velge bare noen få, men Vitality stol, black utepotte og veil kurv er nok de som ligger øverst på min liste.

Sist, men ikke minst, hvilken butikk på senteret foruten Kid er du mest innom?

Lindex.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00