Hageaktiviteter for hele familien

Dame som holder frem hageleker
UTeleker fra Ringo
Dame som viser frem hagesett til barn
Hageredskaper for de minste fra Ringo
Sparkesykler som henger på veggen
Dame som holder kubb sett fra Clas Ohlson
Fire ulike hageleker fra Clas Ohlson
Sparkesykler fra Sprell | Hageleker fra Clas Ohlson
Dame som holder frem bøtter til barn
Vannleke fra Ringo som holdes av en dame

Livet er best ute, også for de mindre i familien. Det finnes så mange aktiviteter for alle aldre som man sammen kan ha det gøy med i hagen eller på stranden!

Til de varmeste dagene

Hva er vel bedre enn aktiviteter som har med vann å gjøre på de aller varmeste sommerdagene? Vi alle trenger å kjøle oss ned når gradestokken går oppover, og om man ikke har havet tilgjengelig så er vannleker i hagen en god løsning. Hos Ringo og Sprell finner du så mange gøye leker som kan kobles til vann, som man kan løpe gjennom, hoppe over eller krype under. Eller gå for det klassiske bassenget, dette finner du også til mange aldre og ulike fasonger og størrelser.

Tid for å plante

Planting og det å holde på i hagen er noe de fleste med hus holder på meg i løpet av sommeren, så hvorfor ikke ta med barna på graving, vanning og planting? La de få sitt eget bed som de kan holde på i, og hos Ringo finner du det perfekte utstyret så de minste kan bli med på moroa!

Husk solkrem til både store og små når man er ute i hagen!

Fart og moro

Sparkesykkelen er årets store hit, men for mange har det nok vært veldig gøy i mange år. Det er et supert fremkomstmiddel, men også veldig gøy for både voksne og barn. Hos Sprell finner du de perfekte til de minste, i ulike farger og mønster. Husk beskyttelse når man bruker sparkesykkel, og have fun!

Gøy for hele familien

Har du litt eldre barn i hjemmet? Eller trenger du noen artige hageleker til sommerfesten? Gå til innkjøp av ringspill, badminton eller hoppetau, det blir garantert godt tatt i mot. Hos Clas Ohlson finner du også de klassiske lekene som kubb, cricket, hage yatzy, dartboard og lignende. Dette er leker som alle aldre synes er gøy, og som man kan gjøre flere sammen. Ha det på hytta, hjemme eller ta det med rundt. Vi lover mange gode stunder sammen!

Sandkasselek

En sandkasse i hagen eller rett og slett en tur på stranden kan også være veldig underholdende for både yngre og eldre. Ta med en bøtte, spade og morsomme figurer som man bruke i sanden, så koser de yngste seg med å lage sandslott og figurer. Du finner masse gøy sandkasse produkter hos Sprell!

Tre ulike vannleker fra Ringo
Vannlek fra Ringo