Lett sommersminke

Dame med brunt hår som blir sminket av dame med blondt hår
Sminkeprodukter fra Kicks
Produkter som gir en flott base med mye glød.

Varmere dager og ferie, en kombinasjon de fleste av oss er veldig glad i. Og om sommeren er det ofte deilig å gå over til en litt lettere makeup look.

Derfor har vi tatt en prat med Kicks og latt de vise oss noen gode tips til en lett sommer makeup og hvilke produkter de anbefaler. Stikkord for denne looken er sommerglød. La oss gi dere en liten steg for steg.

En god base

Basen er alfa omega for en glødende hud! Til denne looken startet vi med Sensai sin brightening make-up base, en utglattende make-up base som gir glød og sørger for at makeupen sitter lenger samtidig som fuktigheten bevares i huden. Påføres i hele ansiktet, før du går videre med foundation.

Vi har gått for en glødgivende foundation fra Dior, nemlig deres forever skin glow. Denne foundation tilfører fuktighet og er utviklet for å sitte selv i varme og fuktige omgivelser, samt at den gir huden en strålende finish fra morgen til kveld. Neste steg er en god concealer, og Dior sin backstage concealer er et godt valg.

Bronze og set

Kremprodukter er perfekt om sommeren, da de blender fint sammen og gir en fin glød. Før du setter sminken med for eksempel Sensai sitt pudder så er Chanel sin Les Beiges bronzing cream et skikkelig het tips. Denne bronzeren er en unik, lett kremgelebronser som er enkel å jevne ut med en delikat, fløyelsaktig finish som gir en naturlig solvarm glød!

Sminkeprodukter fra Kicks
Blush, highlight og leppeprodukter er med på å skape den perfekte sommergløden.
Dame med brunt hår som blir sminket av dame med blondt hår
Legg shimmer på øyelokkene for en sommerlig look.
Dame som smiler mot kamera
dame som blir sminket
dame som blir sminket
Prøv kombinasjonen lipliner og gloss i sommer.

Blush & highlight

To produkter som virkelig gir ansiktet den gløden som er så lekker om sommeren er blush og highlighter. Til denne looken har vi brukt Beautyact sin baked blush i fargen “blushing bride” og glow up liquid illuminator fra samme merke. Blushen er en en rik og lett pigmentert blush som kan bygges opp til ønsket effekt. Highlighteren er flytende, og brukes rett på huden enten med fingrene eller for eksempel en beautyblender. Den kan også blandes med foundation for en ekstra glødende look.

Øyne

En viktig del av looken er øynene. På brynene kan man gå for en enkel brynsgel om sommeren, for eksempel Chanel sin longwear eyebrow gel i fargen transparent. Den setter brynene på plass, uten farge. Shimmer på øyelokkene er nydelig, særlig på en deilig sommerdag eller kveld. Beautyact sin metallic liquid eyeshadow er en flytende øyenskygge som er lett å påføre, behagelig på øyelokket og er veldig pigmentert.

Prikken over i’en er en god mascara! Vi har gått for Dior sin diorshow iconic overcurl mascara, som gir masse volum og bue.

Glossy lips

Helt til slutt så vil vi tipse om kombinasjonen lipliner med gloss, det er så lekkert til sommeren. Til denne looken valgte vi Beautyact sin lipliner i fargen “subtle blush” kombinert med lipgloss fra Dior, nemlig deres lip maximizer. Glossy og lekkert!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00