Sommerens beauty tips

Hudpleie
Sommerens beauty tips
Sommerens beauty tips
Sommerens beauty tips
Sommerens beauty tips
Sommerens beauty tips

Fuktighet, glød og solfaktor er stikkord for sommeren. Vi har snakket med Ski Hud og Fotklinikk, Kicks og Skintific om sommerens beste produkter og deres tips.

Beskytt huden mot sola

Når det kommer til skjønnhetstips for sommeren er solfaktor på toppen av listen. Det er viktig å beskytte huden mot UV-strålene. Mange er flinkere til å huske på solkrem når de er på utenlandsferie enn hjemme, men det er like viktig her. Vi har snakket med Skintific om hvilket produkt som er et absolutt must have for sommeren og svaret er solkrem. Det finnes mange varianter å velge mellom, men deres anbefaling er Solar Defence Booster SPF50 fra Dermalogica, som er en stor favoritt hos de. Den kan brukes alene, men er også perfekt til å blande ut med dagkremen din. Et annet produkt er Total Eye Care, som er en allsidig øyekrem med SPF15 som demper mørke ringer og fine linjer.

Få glød i huden med vitamin C

I sommer ønsker vi oss naturlig glød i huden. Vi har snakket med Ski Hud og fotklinikk som har både behandlinger og produkter å tipse om. Blant sommerens mest populære behandlinger er ansiktsbehandlinger med vitamin C som forebygger solskader, farging av vipper og bryn og hårfjerning med voks.

De har også flere produkter som inneholder vitamin C og anbefaler imekspert C+ fuktighetskrem og øyekrem for sommeren. Dette fordi den er fullspekket med vitamin C som er i stand til å trenge ned til hudens dypere lag og gir derfor huden spenst og glød. Vitamin C gir en sunn hud og er med på å forebygge pigmentflekker og solskadet hud forårsaket av for mye sol. Kremen hjelper også huden mot frie radikaler og beskytter kollagen og elsatin produksjonen forårsaket av sukker. Kremene kan brukes både morgen og kveld og pga den lette konsistensen er den super under solkrem.

Duft av sommer

Når det kommer til skjønnhetstips må vi naturligvis innom parfymene. Hos Kicks har de et stort utvalg parfymer til både kvinner og menn. Få ting gjør en mer klar for sommer enn en deilig ny sommerduft. Vi har snakket med Kicks for å få deres beste tips. To freshe sommerparfymer de anbefaler er Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita for kvinner og Dior Homme Sport for menn. Vi har også tatt en titt på nyhetene for sesongen hvor de trekker frem parfymen Giorgio Armani Terra Di Goia for kvinner og herreparfymen Valentino Born in Roma Yellow Dream Uomo.

Sminke som er snill mot huden

Vi elsker sminke som er snillere mot huden og i sommermånedene skal sminken være naturlig med fokus på sommerglød. Vi har snakket med Skintific om hvilket sminkeprodukt de anbefaler. De trekker frem Great Shape Contour Kit fra Jane Iredale som det perfekte kitet for den ultimate sommergløden. Dette inneholder både bronzer, highlighter og blush i ett. Jane Iredale produktene er mineralmakeup som er snill mot huden.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 17:00