Sommerens fineste kjoler

Dame med sommerkjole på
Kjole fra b.young
Dame med sommerkjole på
Dame med sommerkjole på
Kjolene er fra KappAhl
Dame med sommerkjole på
Kjole fra b.young
Dame med sommerkjole på
Kjole fra Lindex

Liker du å kle deg i sommerkjoler? Butikkene er fulle av kjoler i lekre pasteller, forskjellige mønstre og feminine snitt. Her er noen trender denne sommeren.

Pasteller

Hvilken farge er din favoritt? Uansett er vi sikre på at du finner den i butikk nå. Denne sesongen er det mye farger og det ser vi også på sommerkjolene. Spesielt utmerker de behagelige og fine pastellfargene seg. I årets lyseste måneder følger som regel fargene etter og de lyse fargene blir de mest populære. Lys rosa, lilla, gult, blått og grønt er populære farger. For eksempel er lavendel lilla og lys grønn helt nydelige farger som er veldig trendy denne sesongen.

Blomsterprint

En annen trend vi ser mye av i butikk nå er blomsterprint. Det finnes naturligvis alle mulige print, men blomsterprint er en klassiker om sommeren og kommer tilbake hvert år. Det er derfor ikke overraskende en av de mest dominerende trendene når det kommer til sommerkjolene. Det finnes et stort utvalg fantastiske print i alle mulige farger hos blant annet B. Young og Lindex.

Romantisk og avslappet

Det er mye feminine snitt, volanger og løse former. Sommerkjolene skal gjerne være i den romantiske og avslappede stilen denne sesongen. Disse er komfortable på og veldig fine. Om du er på utkikk etter nettopp denne stilen finner du flere fine kjoler hos blant annet Kappahl og B. Young.

Slik styler du sommerkjolen

Sommerkjolen er et allsidig plagg som like gjerne kan styles med høye hæler som med sneakers. Du kan style enhver sommerkjole opp med for eksempel høye hæler og en blazer over. Blazeren finner du denne sesongen også i flere lyse farger som passer veldig godt over en sommerkjole. Eller du kan style den ned med sneakers og bøttehatt for en trendy og mer casual vri på antrekket.

Ton i ton er var en tydelig trend denne våren og det vil vi se mer av også i sommermånedene. Det er fint å style samme farge hele veien og ikke minst veldig enkelt. Velg for eksempel en strikket cardigan eller jakke i samme farge over kjolen. Ellers er de trendy pastellfargene utrolig fine sammen og kan styles på kryss og tvers. De er alle like fine sammen og er enkle å ta utgangspunkt i om du vil style et fargerikt sommerantrekk.

Kjolene i artikkelen finner du hos: B. Young, Lindex og Kappahl

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00