Sommerens skomote

Sandaler til dame på foten
Barnesandaler til jente og gutt
To sandaler til dame foran vegg

Sandaler, sneakers og mokasiner er blant sommerens mest populære sko. Vi har tatt en titt på sommerens skomote for både barn, dame og herre.

Komfort er et stikkord for sommerens skomote. Butikkene har et godt utvalg sandaler, sneakers, mokasiner og tøysko. Vi har tatt turen innom DNA og Shoeday som har et godt utvalg sko til både barn, dame og herre for å se på sommerens trender.

Sandaler til varme sommerdager

Sommer betyr åpne sko og sandaler er en favoritt på varme dager. Klassikere som Birkenstock er like populært i år som i fjor. Ellers er det de lave sandalene i farger som beige, sort og hvitt som er mest populære, gjerne i en slip-in modell. Dette er anvendelige sandaler som passer til de fleste sommerantrekk. Hos DNA har de et godt utvalg Birkenstock til både dame og herre. Det er også mye å se av de mer sporty sandalene som sitter godt på foten og gjerne har borrelås.

Til barn skal sandalene være noe mer spennende med enten blinkende såle eller figurer på. Hos blant annet Shoeday finner du fine sandaler til barn.

Tre sandaler til dame
Sandalene fra Birkenstocker du hos blant annet dna på senteret.
Adidas sneaker mot vegg
Tre ulike herresko til sommeren
New Balance sneaker foran hyllen
To sneakers til barn

Sneakers til hverdag og fest

De fleste av oss setter komfort høyt når det kommer til hvilke sko vi velger. Det er grunnen til at sneakers er populært hele året og kommer i utallige mange varianter og stiler. Godt er det for da finnes det noe for alle. Sneakers er populært både for barn, kvinner og menn. Siden sneakersen kommer i så mange ulike modeller og er så trendy passer den uansett anledning. Gå for sneakers til kjole eller dress, til joggedressen eller denim shortsen. Alt er lov når det kommer til sneakers som nok er den mest anvendelige, komfortable og trendy skoen vi har.

Denne sommeren kan du gjerne gå for en litt retro modell. For eksempel er New Balance veldig populært og spesielt 530 modellen som finnes både til dame og herre. Du finner mange fine sneakers hos blant annet DNA og Shoeday.

“Visste du at sneakers opprinnelig er amerikansk engelsk og betyr “snikere”? Altså sko som man kan smyge seg lett og stille i.”

Mokasiner og tøysko

Et alternativ til sneakersen som også er lette på og med lukket tå er mokasiner og tøysko. Mokasiner er en klassiker for herrer, men denne våren kom det for fullt for damer også. Spesielt trendy er det om du går for en litt mer chunky variant. Disse er veldig fine sammen med søte sommerkjoler da man bryter opp det feminine med mer maskuline sko. Tøyskoene er alltid å se i sommermånedene både for dame, herre og barn. Du finner et godt utvalg tøysko hos blant annet DNA og Shoeday.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
dna
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00