Sommerens skomote

Sandaler til dame på foten
Barnesandaler til jente og gutt
To sandaler til dame foran vegg

Sandaler, sneakers og mokasiner er blant sommerens mest populære sko. Vi har tatt en titt på sommerens skomote for både barn, dame og herre.

Komfort er et stikkord for sommerens skomote. Butikkene har et godt utvalg sandaler, sneakers, mokasiner og tøysko. Vi har tatt turen innom DNA og Shoeday som har et godt utvalg sko til både barn, dame og herre for å se på sommerens trender.

Sandaler til varme sommerdager

Sommer betyr åpne sko og sandaler er en favoritt på varme dager. Klassikere som Birkenstock er like populært i år som i fjor. Ellers er det de lave sandalene i farger som beige, sort og hvitt som er mest populære, gjerne i en slip-in modell. Dette er anvendelige sandaler som passer til de fleste sommerantrekk. Hos DNA har de et godt utvalg Birkenstock til både dame og herre. Det er også mye å se av de mer sporty sandalene som sitter godt på foten og gjerne har borrelås.

Til barn skal sandalene være noe mer spennende med enten blinkende såle eller figurer på. Hos blant annet Shoeday finner du fine sandaler til barn.

Tre sandaler til dame
Sandalene fra Birkenstocker du hos blant annet dna på senteret.