8 interiørtrender

8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender
8 interiørtrender

Lyst på inspirasjon til hjemmet? Vi har sett på sesongens trender. Her er åtte interiørtips for deg som vil fornye litt hjemme.

Middelhavet

Denne sesongen drømmer vi oss bort og lar oss inspirere av Middelhavet. Velg interiør som minner om havet eller ting du selv har tatt med fra egne reiser. Det gir assosiasjoner til Middelhavet i hjemmet. Farger som gult, terrakotta, brunt og olivengrønn finner du i fargepaletten. Her står varme og komfort i fokus og det gir helt klart en deilig sommerfølelse i hjemmet.

Gull

En annen trend er gull, gjerne i form av gulldetaljer på bestikk, servise, lysestaker og pynt. Dette gir et moderne uttrykk og er en enkel måte å fornye hjemme. Hva med å bytte ut bestikket med et trendy gullfarget bestikk? Det finner du blant annet hos Kremmerhuset.

Geometriske former

Nå vil vi ha spennende innslag av ulike geometriske former. Skarpe kanter og runde former skaper en fin kontrast i hjemmet. Kombiner det gjerne med myke elementer for en behagelig balanse. Det finnes blant annet mange fine vaser denne sesongen hos Kremmerhuset og Kid Interiør.

Tre

La deg inspirere av naturen denne sesongen og velg møbler eller elementer i tre. Naturen skaper ro og fred i hjemmet. Hos for eksempel Bolia finner du et godt utvalg i tre og naturlige materialer både i bord, stoler og hyller. Du kan også gå for mindre elementer som bilder med treramme. Det finner du blant annet hos Kid Interiør.

Twisted candles

De snurrede stearinlysene ble fort en trend og er et morsomt innslag i interiøret. De kommer i mange varianter og farger. Hos Kid Interiør finner du lysene i to størrelser iblant annet fargene rosa og grønt.

Varme fargetoner

Det er kjent at farger i hjemmet har påvirkning på humøret og det siste året er det mange som har malt og fornyet hjemmet. De varme fargetonene er populære og spesielt bruntonene. Varme gråtoner er også populært. Tips! Mal kun en vegg i en mørkere farge og få en “kontrastvegg”. Det kan gjøre mye med rommet uten at forandringen kjennes for stor.

Blått og grønt i alle nyanser

To farger som virkelig er populære er blått og grønt, og det i alle nyanser. Fra olivengrønne toner til sjøgrønt og fra mørke blåtoner til lyseblått. Blåfarger har lange vært populært i interiøret, mens grønnfargene har det kommet enda mer av den siste tiden. Butikker som Kid Interiør, Nille og Kremmerhuset har godt utvalg om du vil ha flere elementer av blått eller grønt hjemme.

Friske blomster

Det har lenge vært en stor trend med tørkede blomster, men nå er det friske blomster vi ønsker å pynte opp med hjemme. Hos Mestergrønn finner du et stort utvalg av sesongens blomster.