Dette kan du kjøpe til brudeparet

Christiania glasmagasin glass
Bryllupssesongen nærmer seg og vi har masse flotte gavetips.
Tilbords servise
Klassisk hvitt fra Royal Porcelain.

Det nærmer seg bryllupssesong. Skal du i bryllup og trenger tips til hva du kan kjøpe i gave? Her er noen gavetips i ulike prisklasser.

Det første du bør tenke på er relasjonen til de som skal gifte seg. Er det noen som står deg nær legger du mer i gaven enn om det er en fjern slektning eller noen du ikke står så nær. Gaver til hus og hjem er populære bryllupsgaver, på senteret finner du mye fint hos både Mestergull, Tilbords og Christiania Glasmagasin. Flere av disse har også bryllupslister hvor brudeparet kan skrive ønskeliste. Hør om brudeparet har ønskeliste et sted.

Servise å samle på

På mange brudepar sin ønskeliste står servise. Dette er en flott gave som brudeparet vil ha glede av lenge og som de kan samle på videre. Hos Tilbords har de et stort utvalg serviser fra flere kjente merkevarer. Et klassisk hvitt servise med gulldetaljer er populært som det flotte Gold Grande serviset fra Royal Porcelain. Vil du gå for en mindre klassisk, men mer moderne variant er sort populært som den lekre Manufacture Rock serien fra Villeroy & Boch. Hvor mye servise du kjøper avhenger av beløpet du ønsker å kjøpe for.

Et tips er å avtale med flere av bryllupsgjestene at dere kjøper litt av samme serviset hver.

Tilbords servise
Manufacture Rock serien fra Villeroy & Boch.
Tilbords servise
Christiania glasmagasin glass
Gi bort vinglass med sort stett fra Villeroy & Boch eller den tidløse Finn-serien fra Hadeland Glassverk.
Mestergull sølvbestikk
Gi bort en sølvskje eller paispade i bryllupsgave.

Vinglass

Glass er en annen kjempe fin gave. Mange brudepar ønsker å samle på for eksempel en serie vinglass. For glass som med servise er sort populært. Hos Tilbords finner du vinglass med sort stett fra Villeroy & Boch. Den sorte stetten er en lekker detalj. Om du ønsker å gå for en mer tidløs og klassisk serie er Finn serien fra Hadeland Glassverk perfekt. Den finner du et stort utvalg av hos Christiania Glassmagasin. I samme serie har de også andre ting som for eksempel skåler og vaser.

Bestikk og sølvtøy

Det er mange fine bestikk brudeparet kan spare på. Hos Christiania Glassmagasin har de blant annet bestikksett på 24 deler fra Hardanger Bestikk som er en flott gave. Dette er et tidløst bestikk som brudeparet kan spare videre på. De har også mange ulike bestikk hos Tilbords. Hos Mestergull finner du sølvbestikk som det er en stor tradisjon for i Norge og er perfekt som gave i bryllup. Gi bort en sølvskje eller paispade i bryllupsgave.

Christiania glasmagasin bestikk
Bestikksett fra Hardanger Bestikk.
Tilbords vase
Christiania glasmagasin glass
Fantastiske vaser fra Magnor og Georg Jensen.
Tilbords tenderflame
Lykter fra Tenderflame.

Interiør

Andre ting til hjemmet som er flotte gaver er fine vaser. En populær serie er Rocks fra Magnor Glassverk som du finner hos Tilbords. Disse kommer i flere farger og mønstre, og har et moderne design. Georg Jensen er en klassiker med produkter i rustfritt stål. De har både vaser, skåler og lysestaker som er fine gaver. Georg Jensen finner du hos Christiania Glasmagasin. Levende lys er en annen ting som skaper stemning i hjemmet og lyktene fra Tenderflame har et stilrent design samtidig som de brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg. Tenderflame lyktene finner du hos Tilbords.

Aktuelle merkevarer

Produkter

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00