Få mest mulig ut av Dermalogica-produktene

Dermalogica-produkter fra Skintific Ski storsenter
Dermalogica-produkter fra Skintific Ski storsenter
Dermalogica-produkter fra Skintific Ski storsenter
Dermalogica-produkter fra Skintific Ski storsenter

Følg denne enkle oppskriften for å få mest mulig ut av Dermalogica-produktene og huden din vil stråle i vårsolen!

Gjør huden mottakelig for pleie og aktive ingredienser

En hud som er dekket av et lag med smuss, sminke og døde hudceller absorberer ikke hudpleieprodukter skikkelig, og du får dermed mye mindre ut av produktene dine dersom du ikke er flink til å rense og eksfoliere. Begynn med en skikkelig rens, for å fjerne alt av sminke, smuss, talg og forurensning. Men en god rens er ikke nok. Huden er et levende organ som alltid fornyer seg og produserer nye hudceller. Derfor er det viktig å fjerne de døde og gustne hudcellene for å både få frem den skinnende nye huden som ligger under, og for å gi et godt grunnlag for produktabsorpsjon. Bestselgeren Daily Microfoliant er mild nok til å brukes daglig og kan brukes av alle hudtilstander. En god eksfoliering gir maksimal glød!

Gi pleie i dybden

Det har vært en lang og hard vinter, noe du helt sikkert merker på huden din. Gjør deg klar for vårens festligheter med en skikkelig fuktighetsboost, nemlig Multivitamin Power Recovery Masque! Multivitamin Power Recovery Masque er en kraftfull vitaminmaske som stimulerer hudens reparasjonsprosess, styrker barrieren og bidrar til cellefornyelse. Den er elsket av influencere og forbrukere og ble i 2020 kåret av Costume til årets skjønnhets favoritt. Denne fornyende masken er den perfekte behandling for tørr, dehydrert, gusten, solskadet og tidlig aldret hud.

Lysaktivert glød

Etter masken er skylt av er det tid for serum og krem. Vi elsker BioLumin-C Serum, C-vitamin bomben som er proppfull av antioksidanter og lysner, strammer opp og reduserer fine linjer. La serumet trekke inn før du legger på fuktighetskrem. Vi anbefaler å bruke høy solbeskyttelse året rundt, men når våren kommer er man mer ute og da er dette spesielt viktig.

Aktuelle merkevarer