Fargerik vår

Dame med fargerike klær
Sterke farger er trendy.
Dame med grønn blazer og veske
Gå for en skikkelig fargerik blazer denne våren.

Denne våren blir fargerik! Pastellene er tilbake og denne våren gjelder også de sterke fargene. Her er noen av vårens trender.

I butikkene er vårnyhetene på plass og denne våren blir helt klart fargerik, med alt fra pasteller til knallfarger. Hvitt er det nye beige, gjerne fra topp til tå. Blazeren er et trendplagg som har vært mye å se av en stund, men denne våren skal du gjerne gå for en skikkelig power blazer. Hvilke trender kommer du til å la deg inspirere av denne våren?

Knallfarger

Med våren blir kolleksjonene mer fargerike og denne våren er knallfarger skikkelig trendy. Hva med å kle deg i sterke varianter av grønt, blått, oransje eller rosa? Hos butikker som Companys og Gina Tricot finner du mye av disse sterke fargene. Om du ønsker å tone det ned kan du for eksempel style et knallfarget plagg med et mer nøytralt antrekk, eller gå all in, ha det gøy og prøv deg på ulike fargekombinasjoner. Noen fine kombinasjoner er rosa og oransje, eller grønt og blått. Ikke glem at også tilbehøret gjerne kan være i sterke farger.

Power blazer

Blazeren er et plagg som lenge har vært populær, og denne våren burde du gå for en skikkelig power blazer. Brede skuldre og en oversized passform, lekre detaljer og sterke farger er nøkkelelementer du kan se etter. Blazeren er et anvendelig plagg som passer til alt fra jeans, shorts, skjørt og kjoler, men den kan også styles som dress. Hele sett er en del av trendbildet denne sesongen, så med en blazer får du mange alternativer. Hos blant annet Companys finner du lekre blazere.

Dame med vest
Duse pastellfarger slår aldri feil.
Dame med hvit kjole
Dame med hvit kjole
Klassisk i helhvitt.

Pastellfarger

De duse pastellfargene hører vår- og sommeren til, og er en av vårens tydelige trender. Hos blant annet Lindex finner du klær og tilbehør i søte pastellfarger. Kle deg i lyse toner av lilla, gult, grønt og rosa. Pastellfargene er veldig fine sammen så kombiner gjerne flere i samme antrekk, som for eksempel en lilla genser med lys gul strikket vest over.

Helhvitt

Hvitt er det nye beige, og antrekket skal gjerne være hvitt fra topp til tå. Helhvitt er lekkert om vår- og sommeren. Gå for hvit jeans og topp, hvit dress eller en lang hvit kjole. Du kan også toppe antrekket med en hvit vårjakke for et skikkelig helhvitt antrekk. Hos Valør har de flere fine hvite plagg blant vårens nyheter.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00