Grønt stylet på tre måter

Grønt antrekk
Grønt er en av vårens store trendfarger.
Dame med grønn genser og jeans på stol
Grønt er nydelig stylet sammen med denim.
Dame i grønt antrekk
Dame med grønn vest og beige bukser
Prøv colorblocking eller grønt på grønt.

Grønn er en fantastisk farge som er veldig trendy denne våren. Nå finner du mye grønt i butikkene og her viser vi tre måter du kan style grønt på.

En av vårens store trendfarger er grønn. I butikkene finner du flere ulike nyanser av grønt på alt fra jeans, til topper og fine vårjakker. I denne artikkelen har vi tatt utgangspunktet i fargen grønn og stylet grønne plagg fra Vero Moda, Lindex og Kappahl.

Med jeans

Grønt passer godt sammen med jeans og andre denimplagg. Gi farge til hverdagsantrekket ved å style en grønn topp eller genser med jeans. I vinterhalvåret går generelt de fleste av oss i mindre farger og ved å gå for en grønn genser gir du farge til et ellers ganske basic antrekk. Siden våren er her er det for eksempel kjempefint med en lys grønn genser og en lys jeans. Den lyse grønnfargen passer godt med andre duse farger, så om du vil style opp hverdagsantrekket kan du legge til tilbehør i fine pasteller og et par høye sandaler så er du klar for vårens festligheter også.

Grønt på grønt

Denne sesongen får vi ikke nok av grønt, så hvorfor ikke style grønt på grønt? Kombiner enten ulike grønnfarger i antrekket eller velg et mønstret plagg når du skal style ulike grønne plagg sammen. For eksempel kan du gå for en mønstrete grønn genser med vest over. Vesten gir et ekstra lag til antrekket og er også en av vårens store trender. Ton det ned med en beige jeans. Grønt passer godt sammen med nøytrale farger som beige.

Om du foretrekker de nøytrale fargene som beige, hvitt og sort, men likevel vil implementere grønt i garderoben denne sesongen finnes det masse lekkert tilbehør. Trekk inn flere grønne elementer ved å legge til en grønn veske, hårbøyle, belte eller sko.

Colorblocking

Det å mikse flere farger sammen, også kalt colorblocking, er kjempe lekkert ved bruk av farger som for eksempel grønt. Du trenger ikke kjøre hele antrekket i farger, men du kan for eksempel gå for en hvit jeans, med grønn t-skjorte og en rosa blazer. Eller du kan gå for bukse og skjortejakke i grønt, og t-skjorte i oransje som på bildene her. Hvor mange og hvor mye farger du ønsker å ha på deg i ett antrekk er helt opp til deg, kun fantasien setter grenser (og kanskje antall plagg).

Aktuelle merkevarer