Lek deg med farger i antrekket

Dame i antrekk med farger til våren
Dame i antrekk med farger til våren
Dame i antrekk med farger til våren
Dame i antrekk med farger til våren
Klærne på bildet er fra Companys
Dame i antrekk med farger til våren
Klærne på bildet er fra Companys

Farger er alltid en stor hit om våren, men i år er nok fargene ekstra viktige. Både lyse pasteller og mer knallfarger.

Noen synes kanskje det er litt vanskelig å vite hvordan man kan adde farge til antrekket. Om du har lyst til å utfordre deg selv litt og kle deg litt mer i farger så skal vi hjelpe deg med det. Her er fire tips til hvordan du kan adde litt farge, enten du vil ha litt farge eller mye farge.

Farge på tilbehøret

En enkel og diskré måte å bruke farge på er ved å ha litt farge på tilbehøret. Som for eksempel en veske, et par sko, et skjerf eller annet tilbehør. Da kan du kle deg i basisfarger ellers, og være med vågal på tilbehøret. En fargerik veske er for eksempel veldig enkel å tilføre et ellers nøytralt antrekk.

Ett plagg

Er du litt mer vågal kan du gå for farge på ett av plaggene du har på deg, for eksempel skjørtet eller overdelen. Da kan du enkelt style det fargerike plagget med litt mer nøytrale plagg, som på bildene her, et gult mønstret skjørt med en hvit strikk og sorte sko. Gå for farger du liker på plaggene, og style det med farger som komplimenterer plagget!

Våg å bruke farger, det er vakkert!

Litt mer vågal

Pastell farger som lilla, gult og lyseblått er kjempe fint stylet sammen! Er du litt mer trygg i farger og synes det er ekstra gøy, så kan du fint style farger sammen. Gå for eksempel for en lilla t-skjorte stylet med en lys gul blazer, og jeans til, perfekt til våren!

All out med farger

I år er ton i ton med en farge kjempe hot! Gå for knall rosa fra topp til tå, eller lilla fra topp til tå, det er så kult. Eller du kan style ulike farger sammen i hele antrekket! Igjen, velg gjerne farger som komplimenterer hverandre, som for eksempel lys lilla med lyseblå.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00