Sesongens hotteste plagg stylet på tre måter

Blå dress og oransje veske
Dame i blå dress
Heidi i dressbukse og dressjakke fra Haust.
Dame i strikket genser og dressbukser
Dressbukser fra Haust, Bluse fra DAY og Cardigan fra VIC.
Dame i kjole og blazer
Kjole og dressjakke fra Haust.

Vår Personal Shopper Siv har plukket noen av sesongens hotteste plagg til dame og herre og viser oss hvordan man kan style de på tre ulike måter.

Dress til enhver anledning

Denne sesongen er dressen kjempehot til dame, gjerne i en knallfarge. En dress med bukse og blazer kan brukes til utallige anledninger og på veldig mange måter. Den kan brukes sammen eller hver for seg, den er rett og slett genial å ha i skapet. Siv har kledd opp Heidi fra Olivenlunden i en lekker dress til ulike anledninger.

Heidi jobber til daglig på Olivenlunden 1830, så hun har du sikkert sett eller snakket med når du har vært innom for å kjøpe deilige delikatesser til matlagingen. Heidi synes det var veldig gøy å bli kledd opp i så mange lekre farger, og ikke minst se hvordan man kan kombinere de ulike fargene.

Utgangspunktet for stylingen var en lekker turkis dress fra Haust. Farger er kjempestort denne sesongen, og gjerne farger stylet sammen. Så for virkelig å spille på farger ble dressen stylet med en oransje genser fra Claire, oransje veske fra Companys og oransje joggesko fra Match, en av sesongens hotteste farger.

Siv Anker Eriksen har lang fartstid som Personal Shopper og har hjulpet mange mennesker med å finne sin stil. Mange kunder får en aha-opplevelse når de ser hva riktige klær kan gjøre for både utseende og selvtillit, og kommer tilbake når de trenger å fornye garderoben. Siv starter konsultasjonen med farge- og stilveiledning, for så å finne de perfekte antrekkene til deg med utgangspunkt i dine behov. Antrekk og makeup henger tett sammen, og Siv har også erfaring som makeup-artist og kan hjelpe deg med riktig makeup til dine antrekk.

Del det opp

Buksen kan fint også styles alene, for eksempel med en lekker skjorte fra Day og en fin cardigan fra Vic. Her har Siv valgt å gå for farger som går litt ton i ton, noe som også er kjempelekkert. Både veske og joggesko i lyseblå er lekkert til buksen.

Til en litt mer pyntet anledning kan blazeren slenges over en kjole. Her har Siv stylet blazeren med en blomstret kjole fra Haust som komplementerer fargen på blazeren, kjempelekkert – og ikke minst er det deilig med et ekstra lag.

Christer i skjortejakke.
Mann i rutete skjortejakke og jakke
Mann i rutete skjortejakke og hettegenser
Skjortejakken passer perfekt til jeans og sneakers.

Skjortejakken - det perfekte plagget

Clas Ohlson er en kjent og kjær butikk, også her på Ski Storsenter. De aller fleste har nok vært innom en gang, og kanskje du også har møtt på Christer når du har besøkt butikken. Christer trivdes godt i antrekkene Siv kledde han opp i, han kunne gjerne hatt dette i skapet selv.

Skjortejakken kan styles som en helt vanlig jakke, for eksempel med en skjorte eller genser under og en fin bukse til. Style den gjerne med noen stilrene sko og en fin klokke, lekkert til hverdags, men også kjempefint til middag med venner eller familie.

Avslappet stil

En casual lunsj i byen på en litt ruskete dag? Da kan også skjortejakken brukes som et ekstra lag mellom genser og jakke, som denne fra Volt. Style den med sort bukse og sort genser, gjerne med caps til - som denne fra Jack & Jones. Et par fine, kule sneakers i beige løfter antrekket.

Om du liker en enda mer avslappet stil kan jakken også brukes sammen med hettegenser, som for eksempel denne fra Kaos, og jeans. Dette antrekket likte Christer veldig godt, og det føles ekstra sporty med noen kule joggesko til. Legg til et par tøffe solbriller og en fin klokke, og du er klar for en deilig vårdag

Ønsker du hjelp til å finne din stil? Første konsultasjon koster 600,- og varer i 3 timer. Medlemmer av kundeklubben får første konsultasjon til halv pris

Du kan reservere time på skistorsenter.no/personal-shopper eller ved å ringe tlf 64 85 90 00.

Aktuelle merkevarer