Slik styler du blazeren denne våren

Dame med oransje kjole og grønn blazer
Blazeren passer perfekt til fest!
Dame med grønn blazer og jeans
Dame med grønn blazer og lyse jeans
En fresh blazer frisker opp antrekket!

Powerblazeren er et viktig plagg denne sesongen, og den kan virkelig styles på mange ulike måter. La oss vise dere tre måter du kan style den på!

Blazeren vi har valgt å ta utgangspunkt i til denne artikkelen er fra Cras og du finner den hos Companys. Antrekkene er derimot ikke låst til å kun fungere med denne grønne blazeren, da de aller fleste blazere er fine stylet slik dere ser under. Så finn din favoritt blazer når det kommer til passform og farge, og style den på utallige måter.

Hverdagsantrekket

Blazeren er det perfekte plagget for å friske opp et ellers basic antrekk, særlig om du har den i en farge du digger. Et ellers enkelt antrekk med jeans, en hvit t-skjorte og et par sneakers blir løftet en del hakk med en stilig blazer. Gå gjerne for en blazer som gjør litt ut av seg til denne typen antrekk, det er så lekkert.

Visste du at?

Blazeren var for første gang i Vogue i 1893!

Shopping og lunsj

Føler du for å heller røffe opp den noe klassiske blazeren litt? Skinnbuksen og boots er de perfekte plaggene som gjør antrekket litt tøffere, og ikke minst perfekt til shopping og lunsj med venninner. Går du for en grønn blazer slik som denne så er en rosa genser kjempe lekkert til, en nydelig fargekombinasjon. Har du derimot blazeren i en annen farge så er det fint å komplementere med en genser som passer til.

Festantrekket

Den lekre dressjakken kan også fint styles til finere anledninger, som en bursdag, middag eller et annet tilfelle hvor man helst skal pynte seg litt ekstra. Sleng blazeren over en fargerik kjole og add et par lekre sko til!

Vi synes den grønne blazeren var kjempefin stylet med den rosa og oransje kjolen. Nydelige farger som komplementerer hverandre, og som er veldig trendy denne sesongen!

Du finner alle antrekkene hos Companys.

Aktuelle merkevarer