Sneakers

Vårlige sneakers
Vårlige sneakers
Vårlige sneakers

Vårens kuleste sneakers. Det er endelig mars og våren nærmer seg, og med vår kommer sneakers sesongen. Vi har plukket fire favoritter i våre butikker!

Chunky og fargerike

Chunky sneakers har vært populære lenge, og de ser ikke ut til å forsvinne med det første. Noe jeg kan forstå veldig godt, ettersom de er så gode å gå i og ser veldig kule ut på foten. I butikkene på senteret finner du utrolig mange ulike modeller, farger og fasonger, samt prisklasser. Rett og slett noe for enhver smak.

Style de med jeans og en genser for en casual hverdagslook, eller style de til den litt lettere sommerkjolen eller skjørtet når det blir enda varmere. Kjolen eller skjørtet får automatisk et litt mer avslappet uttrykk, og du kan fint bruke det hele dagen uten å føle deg overpyntet i noen anledning.

Blå og hvite sneakers fra Shoeday, rosa og hvite sneakers fra Fila hos DNA

Den litt nettere modellen

Dersom chunky sneakers ikke er helt for deg så finnes det ganske mange litt nettere modeller også, i mange ulike farger. Disse er litt mer diskret, men kan styles på samme måte som beskrevet over. Super fine til jeans, samtidig veldig fine til kjoler og skjørt. Beige er en av vårens største trender, og de under her er i den perfekte fargen denne sesongen.

Semsket og sporty

Denne modellen er litt mer mellomting mellom den super chunky og den nette, den er fortsatt nettere på foten enn den chunky, men gir et litt annet uttrykk. Gå for en litt spenstig farge som liver opp de mer basic antrekkene og gjerne i semsket!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
dna
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00