Sommerens badetøy

Badetøy artikkel
Sommerens badetøy
Produktinfo: Rød badedrakt fra Hunkemöller, 697,- Leopard bikinitopp fra Hunkemöller, 419,- Leopard bikinitruse fra Hunkemöller, 239,- Bikiniunderdel med snøring pink sunset fra Marinka, 588,- Bikinioverdel pink sunset fra Marinka 1059,-Mønstret rød bikiniunderdel fra Change, 419 kr,- Mønstret rød bikinitopp fra Change, 599,-

Denne sommeren er det havets farger, mønster og høyt liv som gjelder.

Vi har tatt en prat med Benedicte på Hunkemöller, Vlora på Change og Kathrine på Marinka om sommerens trender.

Badedrakten

Det blir mye å se av badedrakten denne sommeren. Den kommer i et godt utvalg modeller og skal gjerne ha off-shoulder detalj eller cut-outs. Disse asymmetriske detaljene gir badedrakten en ny frisk stil og er gjerne plassert for å framheve kroppens kurver. Det vil også være mange modeller med dype utringninger. Badedrakten har vært populær de siste somrene, men kommer virkelig for fullt denne sommeren.

Nyanser av rosa og rødt

Farger generelt vil det være mye av denne sommeren. Noen farger som utmerker seg er rosa og nyanser av rødt og burgunder. Om du har lyst på en ny farge på badetøyet denne sommeren er dette delikate farger som kler de aller fleste.

Mønster er hot

En annen trend vi vil se denne sommeren er mønster. Det vil være stor variasjon i mønstre, men blant annet prikker og leopardmønster er spesielt trendy. Denne trenden kan gjerne kombineres med farger som for eksempel rosa leopardmønster. Du kan også mikse og matche ved å kjøpe overdel og underdel hver for seg så du får det akkurat slik du ønsker.

Høyt liv er kommet for å bli

Høytlivsbikinitruser vil være en like stor trend i år som det var i fjor. Dette er en trend som virkelig har kommet for å bli! Dette er en flatterende trend som gir illusjon av lengre ben. Kombiner gjerne med en bralette med eller uten spiler.

Knytebikinien gjør comeback

I kontrast med høytlivstrenden gjør knytebikinien comeback denne sommeren. Bikinitruse med knyting vil vi se mer av denne sommeren enn i fjor, også bikinioverdel med litt push-opp vil bli mer populær. Vi vil se mer bar hud og lar oss inspirere av 80-tallets frekke high-hip stil.