Velg riktig barnevogn!

Barnevogn fra Babyshop
Bugaboo Donkey5. Multifunksjonell vogn som kan utvides slik at man får en søskenvogn.
Babyshop barnevogn
Babyshop barnevogn
Barnevogn fra Babyshop
1. Bugaboo Fox2 2. Babyzen Yoyo2. 3. Britax Smile3.
Babyshop reisevogn brettet sammen
Reisevogn pakket sammen.

Nytt familiemedlem på vei? Eller bare på jakt etter en ny barnevogn? La oss hjelpe deg!

Hos Babyshop er de eksperter på barnevogn, og de har flere ulike merker og modeller. Kjøp av barnevogn er et veldig viktig kjøp, og det er viktig at du finner den vognen som passer deg og din livsstil. Uansett om du bor midt i byen og du på en smidig måte må kunne bevege deg på fortauet, i kollektivtrafikken og på kafé, eller om du bor ute på landet i nærheten av skog og hav, og rører deg i litt røffere terreng og enkelt vil felle sammen vognen å legge den i bagasjeluken på bilen, så har Babyshop modeller som tilfredsstiller alle de forskjellige behovene.

Når det kommer til selve valget av barnevogn er det greit å tenke på bruk og hvor man bor. Går du mye i skogen, er det godt å ha en barnevogn med store hjul. Men til bybruk er nette og lette trendvogner med mindre hjul praktiske. Hvis du skal trille mye ute på vinterstid, investér i en robust vogn med en romslig bag hvor babyen har det lunt og godt.

Multifunksjonelle barnevogner

Når babyen er helt liten er det en liggevogn som gjelder, denne kan brukes helt opp til babyen er 6 måneder. Den er perfekt både til transport og når babyen skal sove. Når babyen er blitt 6 måneder burde liggedelen byttes ut med sittedel, og der har Babyshop flere multifunksjonelle modeller. Det vil si at vognen kan følge barnet og tilpasses behovet ettersom det endrer seg.

Tips:

Unngå å oppbevare barnevognen i direkte sollys for å bevare fargen.

Reisevogner

Trenger du en lett og kompakt barnevogn til gåturer og reise så har de også et godt utvalg av dette. Så og si alle modellene har justerbar ryggstøtte, slik at barnet kan både sitte og ligge, alt etter hva de har behov for. Denne typen vogn fungerer hele året, og er kjempe praktisk med kurven under vognen, så du kan få med deg alt du trenger. Her kan du også adde det tilbehøret du trenger på vognen.

Tilbehør fra Babyshop
De ansatte hos Babyshop hjelper deg med glede. Her avbildet med transportbagen PramPack fra Stokke.
Tilbehør fra Babyshop
Tilbehør fra Babyshop
Tilbehør fra Babyshop
Hos Babyshop finner du masse fint tilbehør.

Tilbehør til vognen

Hos Babyshop finner du også alt du trenger av tilbehør til den lille og til vognen. Slikt som vognposer, regntrekk, koppholdere, stellevesker og lignende. Adaptere til bilseter er også et genialt produkt, det gjør at du enkelt kan forflytte ditt bilsete fra bilen til vognen - perfekt for den aktive forelder.

Ta turen innom Babyshop for gode tips og råd!

Aktuelle merkevarer