Boost immunforsvaret - oppskrift på ingefærjuice

Dame holder frem juice
Lyst på en sunn start på året? Vi har gode tips til en sunn start på året.

Hold immunforsvaret på topp ved å få i deg det du trenger av vitaminer. Her er oppskrift på en god og sunn ingefærjuice, samt noen tips fra Sunkost og Life.

Lyst på en sunn start på året? Et godt tips for å holde immunforsvaret på topp gjennom vinteren er å få i seg det man trenger av vitaminer og mineraler. En god kilde for vitaminer og mineraler er grønnsaker. Start dagen med en sunn og god smoothie eller juice, så setter dette et godt utgangspunkt for dagen.

Kanskje trenger du ekstra tilskudd av vitaminer? På senteret finner du både Sunkost og Life som har et godt utvalg av vitaminer.

Ingredienser til juice på kjøkkenbenk
Ingefærjuice er et godt tips til en sunn start på året.
Ingredienser til juice på kjøkkenbenk
Dame lager juice
Følg de fire enkle stegene
Dame holder frem juice
Etter å ha fulgt stegene er det bare å nyte en god og sunn smoothie!

Ingefærjuice

Denne juicen er både sunn og god, ikke minst inneholder den mange vitaminer som er bra for blant annet immunforsvaret. Med få ingredienser tar det kort tid å lage denne juicen, som gjør den til en perfekt start på dagen. Dersom du ønsker er mer fruktig smak er et tips å legge til f. eks. eple eller ananas. Alle ingrediensene finner du både hos Rema 1000 og Meny.

Dette trenger du (2 porsjoner):

  • 40 g grønnkål
  • 30 g spinat
  • 1 ss ingefær, finrevet
  • 2 ss yoghurt naturell
  • 1 ⅕ dl eplejuice
  • 1 stk. lime

Visste du...

“Visste du at ingefær inneholder store mengder antioksidanter, som styrker immunforsvaret og hjelper med å bekjempe infeksjoner?”

Slik gjør du det:

  1. Skrell ingefæren og bruk et rivjern så du får finrevet ingefær. Tips: Bruk en teskje til å fjerne skallet, den kommer smidig frem og du unngår og skjære av unødvendig mye.
  2. Har du spiseklar grønnkål er det bare å legge alle ingrediensene i en hurtigmikser, hvis ikke må du rense grønnkålen og rive bladene i mindre biter.
  3. Ha i resten av ingrediensene.
  4. Kjør alt til en jevn og smidig smoothie.
Vitaminer på kjøkkenbenk
Har du behov for tilskudd av vitaminer så har Sunkost og Life et godt utvalg av vitaminer og andre tilskudd.

Kosttilskudd

Føler du deg slapp eller trøttere enn vanlig? Dette kan være et tegn på at du har behov for tilskudd av vitaminer. I vinterhalvåret får vi for eksempel mindre vitamin D som kroppen selv produserer gjennom UV-strålene fra solen. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og er derfor et viktig vitamin for å opprettholde et godt immunforsvar. I vinterhalvåret er det mange som har behov for et tilskudd av vitamin D. Andre tilskudd som mange tar er vitamin C, Rosenrot og Omega-3. Hos Sunkost og Life finner du et godt utvalg vitaminer og kan rådføre deg om de ulike.