Give a little love

Stjernetorget dekorert med hjerter
Stjernetorget dekorert med hjerter
Stjernetorget dekorert med hjerter
Kvinne holder hjerte i hånda
Kvinne holder hjerte i hånda
Mann holder hjerte i hånda
Kvinne holder hjerte i hånda
Stjernetorget dekorert med hjerter

Ta turen innom senteret og stjernetorvet. Der er alle nominasjonene fra Give a little love-kampanjen samlet. Du vil garantert føle kjærligheten.

Stjernetorvet

På stjernetorvet har vi samlet alle nominasjonene som kom inn fra Give a little love-kampanjen. Denne handlet om å dele en hilsen til en man setter pris på. Det kom inn veldig mange fine hilsener og nå er alle samlet på stjernetorvet. Ta turen innom senteret og les alle nominasjonene, du vil garantert føle kjærligheten. I en tid preget av avstand og lite klemmer passer det ekstra godt å spre litt kjærlighet.

Hvem vil du gi litt ekstra kjærlighet?

Vi har spurt noen av de som jobber på senteret hvem de ønsker å gi litt ekstra kjærlighet. Små ting som et vennlig smil og en hyggelig prat på jobb er det mange som setter pris på. Mari på Day Birger et Mikkelsen sier hun setter pris på de som jobber på Espresso House. Fordi de kjenner kaffen hun liker og kommer inn i butikken med den til hun om hun har mye å gjøre. Nicole på Levi's Store setter pris på kollegaene fordi de alltid gjør at hun gleder seg til å komme på jobb.

Hva passer vel bedre enn å spre kjærlighet og omtanke i en tid preget av avstand og lite klemmer?

5 tips til å vise omtanke

Det er lett å glemme å fortelle at man setter pris på hverandre. Ofte er det de små tingene som et vennlig smil, et kompliment eller en hyggelig prat som skal til. Kanskje strekke ut en hjelpende hånd og gjøre noen en tjeneste når de har behov for det.

  1. Spør hvordan det går
  2. Ta deg tid til å lytte
  3. Gi et kompliment
  4. Strekk ut en hjelpende hånd
  5. Gi anerkjennelse og støtte
Alt blir bra!