Seks fine og varme vinterjakker

Dame i vinterjakke
Dame i vinterjakke
Dame i vinterjakke
En lang boblejakke holder deg varm i vinterkulden.

Jakkesesongen er her for fullt! Og når det er kaldt ute slik som nå så er det deilig med jakker som både varmer og ser fine ut.

Derfor har vi tatt oss en runde på senteret og funnet hele seks ulike jakker som er perfekte akkurat nå. Ulike stiler, ulike farger og ulike priser. Noen av de er til og med på salg akkurat nå, om du er rask!

Den lange boblejakken

Er det en jakke som virkelig holder deg varm i vinter så er den den lange boblejakken, eller puffer jakken om du vil kalle den det. Denne finner du i flere ulike farger og prisklasser på senteret, og vi har funnet frem to her. En fra b.young og en fra Carlings, en i blå og en i sort. Det som er ekstra deilig med disse lange boblejakkene er at de holder deg varm på lårene også, noe som definitivt kommer ekstra godt med i kulden.

Dame i vinterjakke
Dame i vinterjakke
Om du ønsker å skille deg ut, velg en fargerik kåpe.

Den fargerike kåpen

Ønsker du å være litt mer vågal, eller føler du rett og slett for å sette litt mer farge på hverdagen, da ville jeg gått for en fargerik kåpe. Kanskje en rød en som den fine korte fra Match, med snøring i livet? Eller den grønne litt mer oversized kåpen fra b.young?

Dame i vinterjakke
Om du ikke liker den lange boblejakken, hvorfor ikke gå for den røffere og korte boblejakken?

Den korte boblejakken

Et veldig kult alternativ til den lange boblejakken er den korte, den er litt røffere i stilen og kan styles på litt andre måter. Denne vil naturligvis ikke varme like mye på lårene, men med gode plagg under så vil denne fortsatt også være varm og god. Dette er også en jakkemodell som finnes i flere farger hos ulike butikker på senteret. Denne beige finner du hos Carlings.

Dame i vinterjakke
Dame i vinterjakke
Klassikeren slår aldri feil og er et must i å ha i klesskapet.

Den klassiske lange, sorte kåpen

En klassiker, som de aller fleste kanskje har i garderoben, nemlig den lange sorte kåpen. Om du ikke allerede har denne kåpen i skapet, eller den du har trenger å byttes ut, så har de blant annet en veldig fin en på Match. Denne er perfekt både til hverdags og mer pyntede anledninger, og kan brukes med kjoler og jeans, høye hæler og sneakers. Rett og slett en veldig allsidig jakke!