Ti gode parfymer til han og henne

Parfymeflaske
Lancôme, Idôle
Parfymeflasker
Black Opium parfymeflaske
Gucci, Flora // YSL, Black Opium Illicit Green

Er du på jakt etter en ny parfyme? Eller kanskje du leter etter en du kan gi bort i gave til noen du er glad i? Vi har samlet ti gode dufter til han og henne.

Vårens nyheter til dame

Er du på utkikk etter en helt ny duft for den nye sesongen? I så fall finner du mange veldig gode nyheter hos Kicks nå. Som for eksempel nyheten Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Skies. Daisy er jo en duft mange er glad i og dette er en mer moderne tolkning på den klassiske Daisy duften. Denne versjonen minner om en rolig, solfylt ettermiddag på stranden, og det liker vel de aller fleste.

Black Opium fra YSL har vært en favoritt hos mange lenge, og nå har den nyeste versjonen Black Opium Illicit Green kommet! Dette er rett og slett den klassiske Black Opium duften kombinert med nye toner som kaffe, grønn mandarin og fikenkjøtt.

Liker du Giorgio Armani sin Sì Passione? Da burde du prøve den nye varianten, Sì Passione Éclat. Duften kombinerer en lys solbærakkord med bærekraftig bergamott fra Calabria i Italia, fremstilt for Giorgio Armani for å tilføre et brusende lett element til duften. Duftens hjerte består av to roser, håndplukket Centifolia-rose fra Grasse-området i Frankrike og Damascena-rose fra Tyrkias "roseby" Isparta. Duften inneholder også hvit musk og vanilje, rett og slett en nydelig parfyme.

Klassikerne til dame

Lancôme Idole ble lansert for noen år siden, så den er fortsatt nokså ny, men den har raskt rukket å bli en klassiker og ikke minst en favoritt hos mange. Denne duften er laget på fire ulike typer roser, den har også sjasmin i seg, samt hvit chypre og musk. En skikkelig god duft rett og slett!

Gucci Flora Gorgeous Gardenia er for deg som liker en floral duft. Den er bygd rundt den mytiske gardeniablomsten i samspill med jasmin grandiflorum absolute, den er også noe søt med pæreblomst og brunt sukker.

Parfymeflakser
Fra toppen: Guerlain, L’Homme Ideal Eau de Parfum // Dior, Dior Homme Sport // Giorgio Armani, Sì Passione // YSL, Black Opium Illicit Green
Parfymefalsker fra Hugo Boss og Gulce & Gabana
Hugo Boss, The Scent Le Parfum // Dolce & Gabbana, Light blue

Vårens nyheter til herre

En nyhet fra Hugo Boss er The Scent Le Parfum, denne intense tolkningen av den ikoniske BOSS The Scent for menn vekker sansene med noter av iris og lær som gir duften en hypnotisk appell. Sensuelle toppnoter av ingefær og eksotisk maninafrukt gir BOSS The Scents signaturduft en ny, magnetisk appell og kontrasteres vakkert av irisen i hjertenoten. Den dype og maskuline lærnoten i basen gir duften en innbydende varme.

En annen nyhet, denne gangen fra Dior, er deres Dior Homme Sport. Dette er en treaktig duft med en krydret friskhet. Den blander de tunge maskuline trenotene med frisk akkord av sitrus som umiddelbart gir følelsen av friskhet og energi. En sensuell duft fylt med kjærlighet, liv og frihet. Perfekte gaven til mannen du elsker.

Parfymeflaske
Yves Saint Laurent, Y Live

Klassikerne til herre

Har du hørt om Dolce & Gabbana sin Light blue? Dette er en klassiker til herre som har vært på markedet i flere år. Dette er en frisk og maskulin duft for mannen som personifiserer Middelhavsfølelsen: sjarmerende, sexy og forførende. Toppnoter av oppfriskende Bergamot, solkysset Mandarin, Grapefrukt og Enebær kombineres med et hjerte av aromatisk Rosmarin, krydret Sichuan Pepper og sensuell Rosentre. Duften rundes av med en base av Amerikansk Musk, Røkelse og Eikmose som tilsammen skaper en sensuell duft.

En annen klassiker er Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum, en treaktig orientalsk duft. Denne parfymen gjør alle menn uimotståelige og duften er attraktiv, forførende og mystisk med duftnoter som mandler, vanilje og lær.

Den kjente Yves Saint Laurent Y Live duften har du kanskje sett hos noen du kjenner? Eller på butikkhyllen? Dette er en veldig populær og ikke minst veldig god duft. Toppen i Y Live består av energigivende appelsinblomst, hvor friskheten intensiveres av tilskudd av krydret ingefær og klar bergamott. Like under disse notene finner du salvie og einer, kombinert med den friske mentolduften av geranium absolute og lavendel. Duftens mørke sensualitet sitter i bunnen, hvor intens kakao kombineres med noter av balsamgran og sedertre.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00