Tre vinterantrekk til dame

dame i khaki farget loungewear
detaljer dame i antrekk med skinnbukse og cardigan
detaljer dame i antrekk med boots, skjørt, vest og skjorte
dame i antrekk med skinnbukse og cardigan
dame i khaki farget loungewear

La deg inspirere av vinterens trender. Fine cardigans, puff skuldre, store krager, skinnbukser og komfortable sett er noe av det vi ser mye av i motebildet.

Fine cardigans

Cardigans er en av vinterens store trender. Forutenom å være et praktisk plagg som du lett kan style på flere måter, piffer den opp et hvert antrekk. Velg en chunky modell som passer godt over en enkel topp eller gå for en søtere variant, gjerne med statement knapper. Skal du gå all inn på vinterens trender kan du gå for en modell som både har statement knapper og krage. Det finner du blant annet hos Valør.

Store krager

Store krager har vært å se i motebildet en stund, men har virkelig startet å bli trendy nå. Du finner et godt utvalg topper og gensere med krager i mange ulike butikker. Alt fra store, til litt mindre, med broderier og mønster. Går du for en t-skjorte med krage kan du bruke den under mange ulike gensere for en fin detalj. Eller kjøp kun en krage som tilbehør for å style den utenpå din favoritt kåpe

Puff skuldre

En annen trend denne vinteren er puff skuldre. Det er en fin detalj som er populært både på topper og jakker. Gå for en oversized blazer med puff skuldre eller en kul topp, gjerne i ull. På bildet ser du en sort topp med puff skuldre fra Valør. Denne er i 100% merinoull. Style den til dressbukse for en klassisk look eller med skjørt eller skinnbukse for en tøffere look.

Skinnbukse

Skinnbukse eller skinnskjørt, gjerne en imitert variant er veldig populært og noe vi ser mye av blant nyhetene i butikk. Miks av materialer gjør et antrekk mer spennende og skinnplagg er veldig fint sammen med det meste. Style skinnbuksen eller skjørtet med en cardigan til hverdags eller en fin bluse når du vil pynte deg.

Joggedress

Komfortable sett i form av joggedress eller loungewear har blitt mer trendy enn noen gang. Nå er ikke lenger joggedressen forbundet med noe man kun bruker hjemme. Blant nyhetene i butikk har det kommet inn mange varianter av komfortable sett. Det grønne settet som vist på bilde, bestående av vaffelmønstret jakke og bukse finner du hos Valør.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00