Vår innendørs med lekkert interiør

Mann som holder en pute
Mann som holder lysestaker
Sofa til utstilling i butikk
Bolia finner du et stort utvalg i de nøytrale og lyse fargene!

Nå vil vi innrede med en touch av vår. Få vårstemning hjemme med lyse vårfarger, puter med blomsterprint og friske blomster.

Våren nærmer seg og butikkene på senteret har fått inn mange fine vårnyheter. Vi har tatt en titt på nyhetene hos Bolia, Kid Interiør og Kremmerhuset. Stikkord for våren er lyse toner, farger som grønt, gult og lilla, og blomsterprint. Her er tips til hvordan du kan gi hjemmet ditt en touch av vår.

Lyse toner

Vi går mot lysere tider, noe som også reflekteres i interiøret. Beige og jordtoner er fortsatt populært og den skandinaviske stilen med rene linjer, lett og tidløst design. Dette er noe vi ser mye av hos Bolia. Også farger som grønt, gult og lilla vil vi se mer av denne våren, gjerne i de lyse tonene. En enkel måte å gjøre hjemmet klart for vår er å skifte ut de mørke fargene med lyst som for eksempel lyse pynteputer, gardiner og servise. Hos Bolia finner du et stort utvalg i de nøytrale og lyse fargene, alt fra møbler til servise og småting som putetrekk og lysestaker.

Dae som holder pute
Blomsterprint frisker opp stuen til våren!

Putetrekk med blomsterprint

En enkel ting som gjør mye for helheten er putetrekk. Hva med å skifte ut trekkene på pynteputene i sofaen? Hos Kid Interiør og Kremmerhuset finner du putetrekk med ulike blomsterprint som er et fint innslag i interiøret og garantert vil gi følelsen av vår. Hold mønsteret i samme fargetoner som du allerede har i hjemmet eller velg farger som stikker seg litt ut om du ønsker en større forandring.

Putetrekk i en hylle
Kremmerhuset har mange putetrekk å velge i mellom!
Dame som holder sengetrekk med blomstermønster
Ta med våren inn på soverommet med å velge blomsterprint på sengesettet!

Pastellfarget sengetøy

Gi soverommet et løft med nytt sengetøy. Hos Kid interiør har de fått inn sengetøy i vårens mest trendy farger. Lyse pasteller er rolige og fine farger på soverommet. Også på soverommet kan du trekke inn blomsterprintet ved å enten velge sengetøy med blomsterprint eller gå for ensfarget sengetøy med pynteputer med blomstermønster som matcher til.

Puter utstilt i hyller
Velg lyse pasteller er rolige og fine farger på soverommet.
Dame som holder glassvase
Dame som holder vase
Kremmerhuset har mange fine vaser å friske opp interiøret med til våren!

Friske blomster

Blomster gjør så mye med stemningen i hjemmet og er en flott måte å få vårfølelsen inne. Hos blant annet Kremmerhuset og Bolia finner du flere fine vaser som har hentet inspirasjon fra naturen. Det er mye av materialer som marmor og farget glass, både med ru og glatte overflater. Vasene skal gjerne være i lyse toner og dekorative fasonger som den trendy boblevasen fra Kremmerhuset.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00