Babyromsinspirasjon med Princess

Her finner du tips og inspirasjon til hvordan du kan innrede babyværelset på en trygg og god måte.

Princess
Akkurat nå får du 30% på masse fint til baby & barn
Princess

Princess har mange gode tips til babyværelset. Akkurat nå får du 30% på masse fint til baby & barn. Gjelder i perioden 16.09 - 08.10. Gjelder ikke gardiner, Andungen og allerede nedsatte varer.

Princess sine beste tips

Per definisjon er man baby, eller spedbarn, frem til man har fylt 1 år. Vi har mange praktiske produkter man vil få bruk for de første to leveårene. Fine produkter som skaper en koselig og lun atmosfære for babyen. Babysengetøy til vugge og sprinkelseng, kluter til stellet, smekker til måltidene og myke pledd til vognen.

Søte sengesett til de aller minste

Sengesett er en flott og enkel måte å få inn farger og mønstre på babyværelset. Vi har et stort utvalg babysengesett til vugge, vogn og sprinkelseng. Velg blant mange fine farger og søte mønstre. Sengesettene kommer i flere kvaliteter - sval bomull, luftig krepp, lun flanell, myk sateng og percale.

Trygge og sikre babyprodukter

Kun kreativiteten setter grenser når det gjelder babyrom-inspirasjon og innredning. Hvis du ser etter inspirasjon til babyrommet er det viktig å tenke på at produktene er trygge og sikre for babyen. For en baby er nysgjerrighet en naturlig del av utviklingen. Det er mye nytt som skal oppdages og læres. Alt som kommer i babyens vei, skal derfor både smakes og tas på.

Alle våre tekstiler til barn er Oeko-tex 100 merket og du kan derfor være helt trygg på at produktene ikke inneholder helse- og miljøskadelige kjemikalier. Mange kommer også i økologisk bomull. Samtlige av våre sengesett til barn i størrelse 65x80 cm og 80x100 cm lukkes med et barnesikkert glidelås i bunn. Dette for å unngå risken med at det løsner små deler som barnet kan putte i munnen.

Sove i vugge og barnevogn

Den første tiden i babyens liv består mest i å spise og sove. Da er det viktig med en trygg og god soveplass. De første månedene er det mange som bruker en vugge, kurv eller babynest som seng, både dag og natt. På dagtid sover også mange babyer utendørs i vognen. Den rytmiske bevegelsen og trange plassen i vuggen og vognen minner om den trygge tiden inni mammas mage - noe som skaper ro. Dyner og sengesett i størrelse 65x80 cm og laken i størrelse 40x80 cm, kan brukes i både vugge og vogn.

Jevn temperatur med lammeskinn

Et lammeskinn i bunnen av barnevognen gir en naturlig varme for babyen. Det absorberer fuktighet og bidrar til en naturlig regulering av kroppstemperaturen. Det varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. Skinnet er også fint å bruke på gulvet når babyen skal trene på å styrke nakken ved å ligge på magen.

Tid for sprinkelseng

Når barnet blir litt større og begynner å snu seg er det på tide å bytte ut vuggen til en sprinkelseng. Dyner og sengesett i størrelse 80x100 cm samt laken i størrelse 60x120 cm, passer til sprinkelseng.

Valg av babydyne

Vi har babydyner i både fiber og dun.

Dun er et naturmateriale som puster godt og vil holde babyen din jevnt varm. Våre dundyner i Andungen-serien er norskprodusert, svanemerket, har trekk i økologisk bomull og er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund. Dessuten har de 10 års garanti, noe som gjør at dynen kan arves hvis babyen får et søsken.

En fiberdyne er rimeligere enn en dundyne. Den er lett, luftig og tørker fort etter vask. Hvis man ikke har tørketrommel, kan den lufttørkes.

Uansett hva du velger kan du være trygg på at alle våre dyner til barn er allergivennlige og fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier.

Skal en baby bruke pute?

Spedbarn skal ligge lavt med hodet, så det anbefales ikke å bruke pute under barnets første leveår. Når babyen har passert året kan man om man ønsker kompletter med en pute. Puter i størrelse 35x40 cm passer sammen med babydyner i størrelse 65x80 og 80x100 cm.

Beskyttelseslaken til sprinkelseng

Madrassbeskyttere eller beskyttelseslaken, også kalt tisselaken, forhindrer at eventuell lekkasje som gulp og tiss trenger ned i madrassen. Kan brukes fra starten og er spesielt sjekt når barnet etter hvert skal slutte med bleie.

Vi har to varianter av vanntette madrass beskyttere. Tio har en PU-belagt bakside som beskytter madrassen mot lekkasje. Lakenet finnes i flere størrelser og brukes til daglig under et vanlig laken. Absoplus plasseres direkte på overmadrassen når det er risiko for større lekkasjer. Begge kan vaskes på 95˚ og tåler mange vask. Supre i babyens seng, men også i voksensengen dersom man samsover og ammer i den.

Princess
Akkurat nå får du 30% på masse fint til baby & barn
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]