Barnelørdag 25.03!

Hold av lørdag 25.03, for da ønsker vi velkommen til Barnelørdag på senteret!

Bilder av maskoter til Barnelørdag
Møt maskotene Hopla, Ninjago Kai og bamsen til Ringo!
Hopla jpg
Hopla kommer på senteret fra kl. 11:00-15:00.

Hold av lørdag 25.03, for da ønsker vi velkommen til Barnelørdag på senteret. Vi gleder oss!

Dette skjer på senteret:

Ansiktsmaling på Stjernetorvet

Besøk Stjernetorvet for å få superfin ansiktsmaling fra kl. 11:00-15:00!

Besøk av Lego med Lekia på Stjernetorvet

Er du glad i å bygge Lego? Da må du besøke Stjernetorvet fra kl. 11:00-17:00 for å se Lekia sin stand med Lego! Her kan du sette kreativiteten løs og bygge i vei med Lego. De har også utfordringen "Walk on fire" hvor vinneren av beste tid får gavekort i premie! I tillegg får vi besøk av Ninjago Kai og Brannmannen i Lego City! De gleder seg til å hilse på dere og stiller med glede opp på bilde.

Rebusløp med Lekia og Lego

Finn Lego figur og løs ordet: Lekia har gjemt 5 store Lego-figurer i fem forskjellige butikker på senteret, og hver figur har en bokstav på seg. Disse bokstavene danner til slutt et ord. Klarer du å finne det det riktige ordet? Si løsningsordet hos Lekia og motta en premie!

Møt Hopla

Hopla gleder seg masse til å hilse på dere! Gi en klem til Hopla, eller ta gjerne et bilde sammen! Hopla er på senteret fra 11:00-15:00.

Besøk av Ringo sin maskot

Kanskje møter du på Ringo sin maskot på senteret? Han gleder seg til å hilse på dere! Ta gjerne et bilde med han.

Tegnekonkurranse hos Funky

Ta turen innom Funky for å bli med på deres tegnekonkurranse, hvor de i løpet av dagen trekker en vinner av gavekort på 150 kr.

Funky stiller med fargestifter og tegninger til fargelegging – dere stiller med kreativiteten!

Lag din egen påskepynt Sprell

Lag din egen påskepynt hos Sprell! De byr også på popcorn og ballonger.

Fiskeknappen hos Meny

Fra kl. 10:00 - 17:00 ønsker Meny og deres fiskeansvarlig alle barn velkommen for å lære mer om fisk! Meny stiller med forundringspakke med fisk, fotovegg og aktivitetshefte - slik at du kan bli en fiskeekspert på 1-2-3!

Lag påskepynt hos Panduro

I samarbeid med Nøstet Mitt stiller Panduro med en kreativ aktivitet for alle barn i butikken sin! Hos Panduro kan du nemlig lage harer og kyllinger av garnballer, piperensere og andre morsomme ting. Garnet kommer fra Nøstet Mitt og det de andre hobbysakene fra Panduro. Aktiviteten er tilgjengelig hele dagen.

Lekebyttedag og lesestund på Biblioteket

Biblioteket har lekebyttedag fra kl. 11:00 - 14:00. På lekebyttedagen kan du levere inn leker som ikke blir lekt med lenger og finne kule, morsomme, spennende leker som andre er ferdige med. En kjempefin måte å oppdatere lekerommet på, helt gratis og miljøvennlig!

Du kan levere leker og få utlevert bonger fra mandag 20. mars og fram til og med selve lekebyttedagen. Lekene må være hele, rene og i god stand. Hver person kan levere inntil 10 leker.

Biblioteket har også lesestund denne dagen. Lørdager fra januar og fram mot sommeren er det lesestund i barneavdelingen fra kl. 12:00 - 12.20. Lesestunden passer for barn fra 3 år.

Bilder av maskoter til Barnelørdag
Møt maskotene Hopla, Ninjago Kai og bamsen til Ringo!
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Hopla kommer på senteret fra kl. 11:00-15:00.