Christiania Belysning Ski er kåret til årets butikk!

Christiania Belysning på Ski Storsenter ble kåret til årets butikk 2023 internt i Christiania Belysning As, og vi gratulerer med seieren!

Birgul fra Christiania Belysning med Flowerpot
Butikksjef Birgul fra Christiania Belysning Ski.
Birgul fra Christiania Belysning med premie
Birgul og teamet vant årets butikk internt i Christiania Belysning As.
Panthella fra Louis Poulsen, Christiania Belysning Ski
Panthella 160 fra Louis Poulsen er Birgul sin favorittlampe.

Christiania Belysning på Ski Storsenter ble kåret til årets butikk 2023 internt i Christiania Belysning As, og vi gratulerer med seieren! Vi er så stolte av alle de fantastiske medarbeiderne på Ski Storsenter.

Team Ski Storsenter ble kåret til årets butikk grunnet fantastiske resultatoppnåelser innenfor budsjett, antall bookede lysplanleggingstimer, lampebonger solgt med lyskilder og lokal markedsføring. De ble månedens butikk 3 ganger, og var blant topp 3 hele 8 ganger.

Vi har tatt en prat med butikkleder Birgul om hennes tanker om butikken på Ski Storsenter.

Hva er det beste med å jobbe på Ski Storsenter?

Jeg har jobbet på Ski Storsenter hos ulike arbeidsgivere gjennom flere år, og trives svært godt med å nå drive Christiania Belysning Ski her på Ski Storsenter.

Det beste med å jobbe på Skistorsenter er at vi har en svært god senterledelse som har fokuset rettet mot det å gi alle besøkende og handlende kunder en positiv handleopplevelse til enhver tid og setter seg mål til kontinuerlig forbedring på alle områder. Dette er noe jeg også har fokus på i vår butikk til enhver tid sammen med teamet mitt. I våre kundemøter er vi opptatt av å yte det lille ekstra for våre kunder, for å gi dem den desidert beste handleopplevelsen, og hjelpe dem med å finne gode løsninger for riktig belysning i hjemmene deres og til alle ulike behov de har.

Godt og riktig belysning skaper trivsel i hjemmet og vi får mange gode tilbakemeldinger på løsninger/lamper som vi anbefaler rett etter kjøp og det er noe vi på Christiania Belysning er stolt av.

Hvordan er det å jobbe med team Christiania Belysning Ski?

Som butikksjef har jeg hatt gleden av å jobbe med og lede flere forskjellige team, og fokuset mitt har til enhver tid alltid vært på å utvikle alle på teamet til å bli bevisste rundt det potensialet de har som selgere, slik at de kan yte den beste servicen for våre kunder og gi positive bidrag til teamet.

Team Christiania Belysning Ski er et team som legger hjertet sitt i jobben de utfører og er opptatt av å yte god kundeservice for våre kunder. Vi ønsker å komme med gode forslag til riktig belysning, til alle ulike behov. Møtet med oss skal være fylt med faglig kunnskap og kompetanse innen belysning. Vi er et team som har tillitt til hverandre, støtter hverandre og har det gøy på jobb.

Hva ønsker du for butikken videre?

Jeg ønsker å fortsette å oppnå gode målsettinger for butikken vår sammen med teamet mitt her på Christiania Belysning Ski, og at vi blir den foretrukne lampebutikken for enda flere. Vi ønsker at flere oppdager vårt flotte og brede utvalg av produkter.

Som team er service det viktigste for oss, og vi ønsker å bidra til at kundene våre får en hyggelig handleopplevelse til enhver tid. Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig handel eller for å få råd om riktig belysning.

Hvilken lampe er din favoritt i butikken?

Jeg har mange favoritter i utvalget av lamper vi har i butikk og nettsortimentet vårt, men hvis jeg må nevne en, så vil det være en Panthella 160 bærbar fra vår merkevare Louis Paulsen. Dette er en utrolig fin lampe som gir fint stemningslys. Den er også praktisk, da den kan lades og bæres med rundt i huset, i tillegg til at den finnes i flere farger. Snart kommer den også i årets nyeste trendfarge med opalskjerm.

Hva burde folk vite om Christiania Belysning?

Godt og riktig lys i hjemmet skaper trivsel. Vi er opptatt av at du som kunde blir fornøyd med belysningsvalgene dine, og at det hos oss skal være enkelt å kjøpe belysning. Derfor får du et godt utvalg produkter, bestående av et stort univers av designlamper, andre kvalitetslamper og de gode basisproduktene. I tillegg møter du svært kompetente medarbeidere i butikken. Og sist, men ikke minst, tilbyr vi lysplanlegging; en digital rådgivningstjeneste der en belysningsspesialist hos oss hjelper deg med å finne en god totalløsning for belysningen i ditt hjem eller rom, alt basert på dine behov, budsjett og ønsker. Det gjør det enklere å vite hvilke produkter du bør gå for.

Vi er en faghandel innen belysning - det har vi vært siden 1989. Alle våre ansatte er sertifiserte belysningsspesialister og har høy kompetanse innen belysning og kunnskap om produktene våre. I tillegg er vi best på designlamper, og har mange kjente merkevarer i våre 15 butikker og et enda større utvalg i nettbutikken. Dette er ganske unikt i norsk målestokk. Hos oss får du lamper fra merker som Louis Poulsen, Le Klint, Secto Design, Flos og Northern, for å nevne noen

God kvalitet er svært viktig for oss. Våre lamper, lyspærer og øvrige produkter har en svært god kvalitet og dermed er de også veldig holdbare - slik at du kan ha dem i mange år.

Birgul fra Christiania Belysning med Flowerpot
Butikksjef Birgul fra Christiania Belysning Ski.
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Birgul og teamet vant årets butikk internt i Christiania Belysning As.
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Panthella 160 fra Louis Poulsen er Birgul sin favorittlampe.