Returordning for emballasje hos Sunkost

Produkter fra Beauty Kitchen, Sunkost
Beauty Kitchen finner du hos Sunkost.

Beauty Kitchen samarbeider med Reposit for å maksimere levetiden til emballasjen. Returnert, tom emballasje blir vasket og fylt med nytt innhold.

Hvorfor returnere?

Beauty Kitchen samarbeider med Reposit (gjenbruksordning) for å bidra til å gi emballasjen maksimal levetid, via gjenbruk. Den returnerte emballasjen blir nøye renset og deretter fylt med nytt innhold – og et nytt Beauty Kitchen-produkt er klart!

Slik fungerer returordningen

  1. Handle: Kjøp produkter fra Beauty Kitchen
  2. Returner: Når produktet er brukt opp leverer du tomemballasjen i en Sunkost-butikk*
  3. Få gave: Motta en flott gave som takk for returnert emballasje

Dette får du i gave

  • Returner 1 produkt og motta en gratis Natruline lip balm Vegan (20 g)
  • Returner 3 produkter og motta en gratis mini Dagkrem Seahorse Plankton+ Really Radiant Moisturiser (17 ml)

Merk: Det er kun produkter i fullstørrelse som inngår i returordningen. Natruline leppebalmer kan heller ikke returneres mot gave.

Du kan returnere din tomemballasje i alle Sunkost-butikker som fører Beauty Kitchen.

Eneste i Norge

Sunkost er utrolig stolte av å kunne tilby Beauty Kitchen sine produkter som eneste i Norge. Med rene og bærekraftige hudpleieprodukter med aktive virkestoffer får du en ren, glødende og gjennomfuktet hud.

Seahorse Plankton+ er en anti-age hudpleieserie med potente marine mikroalger. Mikroalgeblandingen er fullpakket med fettsyrer og næringsstoffer som bidrar til å øke kollagenproduksjonen, reduserer fine linjer og beskytter mot forurensning.

Abyssinian oil er en fuktbalanserende hudpleieserie som passer til alle hudtyper fra tørr til fet og kombinasjonshud. Abyssinerolje er rik på omega 3, 6 og 9 som gir intens fukt og nærer huden i dybden. Resultatet er en glødende, balansert og gjennomfuktet hud.