The Body Shop x VO-linjen

The Body Shop og VO-linjen går sammen mot vold og overgrep

The Body Shop x VO
The Body Shop skal selge sine bestselgende Shea håndkremer til inntekt for VO-linjen.

The Body Shop x VO-linjen

The Body Shop og VO-linjen går sammen mot vold og overgrep. 1 av 5 kvinner i Norge har blitt utsatt for voldtekt viser nyere forskning fra Nasjonalt Kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS). Samtidig som den samme forskningen viser at kun 1 av 10 oppsøker medisinsk hjelp i den første perioden etter voldtekten. Med kampanjen «Er du usikker, er du sikker - sjekk at begge er med» ønsker The Body Shop og Vold- og overgrepslinjen å sette fokus på tematikken, og samtidig informere om at det finnes hjelp.

Ønsker å utgjøre en forskjell

Vi er stolte av vårt nye og viktige samarbeid med VO-linjen, sier Cecilie Sandbu, markedssjef i The Body Shop. Målet er å utgjøre en forskjell for volds- og overgrepsutsatte ved å sette fokus på og synliggjøre hjelpetilbudene som finnes.

Shea håndkrem til inntekt for VO-linjen

The Body Shop skal selge sine bestselgende Shea håndkremer til inntekt for VO-linjen, og bidra til å samle inn underskrifter for en samtykkelov som tydeliggjør at sex uten samtykke er voldtekt. Underskriftsaksjonen til Amnesty vil være tilgjengelig i alle The Body Shop sine 37 butikker og i nettbutikken.

Trenger du noen å snakke med?

VO-linjen er en nasjonal, døgnåpen og anonym hjelpelinje for deg som opplever eller har opplevd vold eller overgrep i nære relasjoner. Der kan utsatte, pårørende og hjelpeapparatet ta kontakt for støtte, råd og veiledning fra fagpersonell. VO-linjen kan kontaktes på telefon 116 006 eller via chat på volinjen.no.

The Body Shop x VO
The Body Shop skal selge sine bestselgende Shea håndkremer til inntekt for VO-linjen.