Velkommen til Snurr Håndverksbakeri
Svevende mel, klirring i kjevler og knitrende varmt sukker rett fra ovnen. Ekte, ærlig og kompromissløst bakverk.
Fra Trondheim til Ski
Snurr Håndverksbakeri er en ide om et levende bakeri. Svevende mel, klirring i kjevler og knitrende varmt sukker rett fra ovnen. Ekte, ærlig og kompromissløst bakverk. Fra Trondheim har de nå ankommet Ski Storsenter, og onsdag 29. november åpnet de endelig dørene.
Snurr vil servere sine kjente bakverk, påsmurte sandwicher og salater i disk, og alt er selvfølgelig håndlaget.
Det hele startet med en snurr
Det hele startet med en snurr, som ble til to og så til flere. En idé om et levende bakeri. Svevende mel, klirring i kjevler og knitrende varmt sukker rett fra ovnen. En varig duft av det vi elsker aller mest. Ekte, ærlig og kompromissløst bakverk. Bakverk bakt med kjærlighet.
I 1979 sto en 15 år gammel gutt i vinduet på et konditori i nordre, gågata i Trondheim. Fasinert av de fine kakene og atmosfæren de lagde. Det var her det hele startet. Interessen for kaker og bakverk ble så stor at allerede kort tid etter sto den samme gutten i kjelleren som lærling.
Drømmen om et bakeri med erfaringer fra både inn-og utland har lenge vært der. Kakene er nå lagt på hylla, det er snurrer og bakverk som nå står i fokus når Snurr har åpnet dørene.