Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Få hjelp med klesstilen og shopping av klær på Ski Storsenter

Bilde Personal Shopper Ski Storsenter

Sivs viktigste oppgave er å gjøre deg 100 % fornøyd med antrekkene de velger ut. Hun har lang erfaring i bransjen og god oversikt over hva som rører seg i trendbildet og i butikkene.

Hadde det ikke vært deilig om noen bare kunne fortelle deg hva du kler og hvordan du setter sammen antrekk? Og at klærne ble plukket i butikkene for deg? På Ski Storsenter kan du bestille tid med vår personlige stylist Siv som hjelper deg med garderoben.

Personal shopper Siv Anker-Eriksen har lang erfaring fra motebransjen og har oversikt over utvalget i alle butikkene på Ski Storsenter. Booker du tid med Siv får du først en farge- og stilanalyse, og så kartlegger Siv hvilke ønsker og behov du har, hva slags størrelser du bruker og hvordan budsjettet ditt er. Book time her!

 

- Det er viktig for meg at vi blir kjent og at stemningen føles nedpå og behagelig. Kunden skal føle seg vel, sier Siv. 

 

Personal shopper Siv hjelper deg med å finne din stil og klærne som passer til deg.

 

Du slapper av mens personal shopper finner klærne

Når den første praten er ferdig tar Siv seg en tur rundt i butikkene på Ski Storsenter for å plukke klær, sko og tilbehør. I mellomtiden kan du gjøre akkurat det du har lyst til i en times tid. Nyte en kaffe på et av senterets mange koselige serveringssteder, eller gjøre unna noen ærender.

  

Siv er opptatt av å finne klær i forskjellige prisklasser og at du skal ha mye å velge mellom. Når hun er ferdig med runden sin i butikkene møtes dere igjen i lokalet som personal shopper disponerer i 2. etasje. Der får du prøve klærne, mens Siv gir deg personlige råd og styling underveis. Til slutt kan du plukke ut det du har lyst til å kjøpe, men det er selvsagt ingen handleplikt. 

Jeg ble sååå fornøyd og har fått masse skryt for min nye stil. Takk for at du bistod meg så fint. Jeg har nå booket ny time. Monica

 

Trenger du hjelp med gaveshopping? Personal shopper Siv kan gjøre det for deg!

 

 

 

Siv viser deg hvordan du kan style forskjellige antrekk og gir deg tips om farger, snitt og tilbehør.

 

– Jeg ønsker at kundene mine skal gå ut av lokalene med en rett rygg og stolt holdning! forteller Siv. – Jeg opplever ofte fornøyde kunder som gir meg en klem når timen er ferdig og som stråler når de går ut herfra. 

 

Priser

Første konsultasjon

kr 600,- (3 timer)

 

Andre konsultasjon

kr 300,- (3 timer)

 

Bestill time med personal shopper.

 

Les personvernerklæringen for personal shopper her.

  

Siv har mange fornøyde kunder som føler seg strålende når de har vært på styling hos henne.

Sist endret - 01 november 2019