Om senteret

Ski Storsenter har 145 butikker og spisesteder, et kurs- og konferansehotell, kino, bibliotek, bowling, helhetsterapi, legesenter og tannlegesenter.

Senteret ligger sentralt i Ski med tog og buss som stopper like ved hovedinngangen til senteret. Ski Storsenter ligger i tilknytning til Thon Hotel Ski, og det er 2000 gratis parkeringsplasser på senteret.

Ski Storsenter er det største kjøpesenteret i området. Her skal du alltid få god service, og du skal få den hjelpen du forventer og trenger.

Butikker som finnes på senteret

Ski Storsenter består av en godt miks av butikker, spisesteder og øvrige leietakere – her finner du alt fra kjente kjedebutikker til nisjebutikker – noe som gjør det spennende å handle på Ski Storsenter. God skilting og infoskjermer gjør det enklere for deg å finne frem på senteret.

Kundeservice

Kundeservice finner du i 1. etasje, og vi kan hjelpe deg med:

  • Bestille taxi
  • Kjøpe gavekort (kun bankkort)
  • Bestille hjemlevering fra tjenesten Rett Hjem Vareservice (Denne tjenesten er dessverre ikke tilgjengelig for tiden på grunn av coronasituasjonen. Vi beklager dette.)
  • Utlån av rullestoler og Mart Cart (elektriske handlevogner) er dessverre ikke tilgjengelig for tiden på grunn av coronasituasjonen. Vi beklager dette.
  • Få gratis bleie

Sentervert

Vår sentervert hjelper deg med det du måtte ønske! Guiding, handlehjelp med mer. Sentervert kan kontaktes på telefon 45 51 16 17.

Førerhund

Førerhund er hjertelig velkommen på Ski Storsenter.

Mobilarm

Ski Storsenter er tilknyttet Mobilarm for hørselshemmede. Send ALARM til 2223, så mottar du sms ved brannalarm.

Kid Cars

På grunn av coronasituasjonen er Kid Cars dessverre ikke tilgjengelig for utlån for tiden. Vi beklager dette.

Miljø

Ski Storsenter skal i alle ledd jobbe for å redusere skader på miljøet via kildesortering og energibesparende tiltak.

Samfunnsansvar

Olav Thon Gruppen arbeider systematisk med samfunnsansvar innenfor områdene menneskerettigheter, arbeidsforhold, miljø, anti-korrupsjon og sosialt engasjement. Les mer om hvordan Olav Thon Gruppen arbeider med samfunnsansvar.

Demensvennlig senter

Ski Storsenter er stolte av å være et demensvennlig senter. Dette innebærer blant annet at våre vektere er kurset for ivaretagelse av personer med demens. Vekterne er kurset i å gi best mulig service til de som trenger litt ekstra hjelp. Les mer på nettsidene til Nasjonalforening for folkehelse.

Sikkerhet og beredskap

Ski Storsenter skal være et trygt senter, og vi har som mål å være et sikkert og godt kjøpesenter for kunder, ansatte og nærmiljøet. Vi plikter å gi informasjon om viktige faremomenter og håndteringen av disse, samt hvordan man skal forholde seg hvis en større ulykke skulle skje. Skulle det oppstå en beredskapssituasjon på storsenteret, vil informasjon bli gitt av politiet.

Stolt sponsor

Ski Storsenter Cup

Vi er sponsor av Ski Storsenter Cup, som har vært en stor suksess siden oppstart i 2006. Fotballcupen er en gutte- og jentevennlig cup for 13-16 åringer, og arrangeres hver høst. Fokuset er på det sosiale og å ha det gøy. Mer informasjon om cupen: Ta kontakt med Ragnhild Carlsen på mobil 92295977 eller send en mail til ragnhild@skifotball.no.

Ski IL Håndball

Klubben er en av de største i Follo, med over 500 aktive utøvere mellom 7-18 år fordelt 33 lag. I løpet av året er det både begivenheter som Cup, Håndballskole og Håndballuka på programmet. Håndballklubben er et viktig sosialt og sportslig samlingssted for barn og unge i Ski. Mer informasjon på Ski IL Håndball sine nettsider.

Marianne Mørks barne- og ungdomsteater

Ski Storsenter er stolt sponsor av Marianne Mørks barne- og ungdomsteater, som i over 20 år har vært en lokal drivkraft og kulturformidler. Teaterskolen er et sosialt og viktig samlingsted for små skuespillerspirer, og har forestillinger årlig. Mer informasjon på teaterets nettsider.

Senteret eies i dag av Thon Eiendom – som er en del av Olav Thon Gruppen.