Dette kan du kjøpe til brudeparet

Bryllupssesongen nærmer seg og vi har masse flotte gavetips.

Det nærmer seg bryllupssesong. Skal du i bryllup og trenger tips til hva du kan kjøpe i gave? Her er noen gavetips i ulike prisklasser.

Det første du bør tenke på er relasjonen til de som skal gifte seg. Er det noen som står deg nær legger du mer i gaven enn om det er en fjern slektning eller noen du ikke står så nær. Gaver til hus og hjem er populære bryllupsgaver, på senteret finner du mye fint hos både Mestergull, Tilbords og Christiania Glasmagasin. Flere av disse har også bryllupslister hvor brudeparet kan skrive ønskeliste. Hør om brudeparet har ønskeliste et sted.

Servise å samle på

På mange brudepar sin ønskeliste står servise. Dette er en flott gave som brudeparet vil ha glede av lenge og som de kan samle på videre. Hos Christiania Glasmagasin har de et stort utvalg serviser fra flere kjente merkevarer som blant annet Porsgrunds Porselænsfabriks flotte servise Bølge Strå. Serviset prydes av stilrene bølgerelieffer og et stråmønster inspirert av det tradisjonsrike serviset Bogstad Stråmønster, som sammen skaper et moderne uttrykk til serien. Hvor mye servise du kjøper avhenger av beløpet du ønsker å kjøpe for.

Et tips er å avtale med flere av bryllupsgjestene at dere kjøper litt av samme serviset hver.

Et tips er å avtale med flere av bryllupsgjestene at dere kjøper litt av samme serviset hver.

Gavetips til brudeparet
Servise fra Christiania Glasmagasin

Glass

Glass er en annen kjempe fin gave. Mange brudepar ønsker å samle på en serie glass. Det kan være for eksempel vannglass, vinglass eller cocktailglass. Hos Christiania Glasmagasin har de et stort utvalg i av alle typer. En flott gave er cavaskål fra Hadeland Glassverks populære serie med glass, Odyssé. Formen på glassene er perfekt til viner som cava, prosecco og champagne. De kan også brukes til servering av desserter og snacks. De lekre cavaskålene kommer i fire forskjellige farger, rosa, oransje, grønn og blå. I samme serie finner du også vannglass, vinglass, ølglass, cognacglass, dekanter og vannkaraffel.

Glass fra Christiania Glasmagasin.

Sølvbestikk

Det er en stor tradisjon for sølvbestikk i Norge. Dette er bestikket som setter prikken over i’en til et festpyntet bord eller i hverdagen. En fin gave som brudeparet kan ha glede av i lang tid og spare på. Hos Mestergull har de sølvbestikk fra merker som blant annet Th Marthinsen. Gi bort en kakespade, serveringsskje eller annet bestikk. Som med servise kan det også være fint å gå sammen og kjøpe litt av samme bestikket hver.

Sølvbestikk fra Mestergull.

Kasseroller og krus

Gi en gave til hjemmet som gleder i hverdagen som for eksempel en god gryte til matlaging eller noen kaffekrus i et lekkert design. Hos Tilbords finner du serien Sabor med støpejernsgryter og stekepanner i forskjellige størrelser. Sabor serien har fokus på design og samtidig tatt høyde for det meste: travel hverdagsmiddag, røff behandling, høy temperatur og enkelt vedlikehold. Et annet gavetips er krus fra Sabor by Figgjo. Et spennende samarbeid mellom to norske merkevarer hvor resultatet er et lekkert servise i lune farger. Krusene er en nyutvikling av et eldre design og laget i vitroporselen.

Kasserolle fra Tilbords.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle tilbud

Et bord ute dekket med et hvitt servise med blå blomster, og et norsk flagg liggende ved siden av. Det er kjeks på asjetten og kaffe i koppen.

Christiania Glasmagasin

Opptil -50% på utvalgte produkter

Festuker! Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker.

Gjelder 15. april til 19. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo