Møt våre ansatte!

Intervjuer ansatte
Øyvind, Optiker Ø. Krogh
Intervju ansatte
Sunniva, Mester Grønn
Intervju ansatte
Anniken, Skonnord

Vi har tatt en prat med noen av våre ansatte som har vært hos oss lenge. Først ut er Sunniva, Anniken og Øyvind

La oss først starte med en liten introduksjon av de vi nå skal presentere for dere. Sunniva jobber på Mester Grønn, og har vært med siden start. Det samme har både Anniken på Skonnord og Øyvind hos Optiker Ø. Krogh også. La oss høre hva de har å si!

Hvor lenge har du jobbet på Ski Storsenter?

Øyvind

Siden starten 28/9/1995, jeg har fødselsdag den dagen så det er lett å huske.

Anniken

Jeg har jobbet på Ski Storsenter helt fra det åpnet. Husker enda spenningen rundt åpningsdagen. Det betyr at jeg har tilbragt nesten halve livet mitt her på senteret.

Sunniva

Var med på åpningen for 25 år siden, er her fremdeles.

Butikken har jo vært hos oss siden vi åpnet i 1995, hva har skjedd underveis med deres butikk? Hvilke forandringer har den vært gjennom?

Øyvind

Vi hadde vært i Ski i 25 år før vi gikk inn i Ski Storsenter, og hadde således med oss en stor kundebase. Men etter åpningen hadde vi en veldig stor økning av nye kunder.

Vi har hele tiden vært opptatt av kvalitet og fagkunnskap, og da vi i 2006 fikk noe større lokale, fikk vi muligheten til å utvide den kliniske delen. Det har medført at vi og har nå en meget stort og avansert utstyrspark som gjør det mulig å oppdage og behandle diverse øyerelaterte problemer

Anniken

Vi startet på senteret som en kjedebutikk og har gjort store endringer på varepakken og profilen etter at vi i 2000 gikk ut av dette samarbeidet. Det å kunne sette sin egen signatur på varepakken, servicegraden, handleopplevelsene og atmosfæren i butikken gjør at jeg hver dag er stolt av å åpne porten til SKONNORD.

Vi jobber hver dag for at vår butikk skal være en sterk bidragsyter til at kundene velger nettopp Ski Storsenter når de skal unne seg noe nytt. Er samtidig stolt av å kunne tilby varer fra flere ledende norske varemerker som Holzweiler , ByTimo, Varsity og UBR.

Sunniva

Sommeren 2015 oppgraderte vi og bygde om butikken, det var stor stas. Under byggeperioden hadde vi "butikk" rett utenfor lokalet vårt, på fellesområde. Det fungerte overraskende bra, det føltes som å stå på et blomstertorg, og var en morsom erfaring.

Hva liker du best ved det å jobbe her på Ski Storsenter?

Øyvind

Det jeg liker best er nok alle de gode kundeopplevelsene vi har. Det er mange kunder som kommer til senteret, og da får vi vist frem alle de spennende briller og solbriller vi har. Dessuten er det sjeldent det er stille på senteret, her er det mye puls!

Anniken

Som eier og driver kjenner man på både fordeler og ulemper ved å være på et senter. Med dagens åpningstider har jeg nesten aldri helt fri, samtidig som jeg liker og er veldig glad i jobben min. Jeg er heldig som har så mange ulike arbeidsoppgaver og kan jobbe med våre dyktige erfarne medarbeider, samtidig som jeg får være med på å utvikle morgendagens selgere. Vi har verdens beste kunder, noe den tøffe tiden vi har vært igjennom nå har vist oss. Den lojaliteten, det engasjementet og tilstedeværelsen disse kundene har vist oss i en vanskelig og usikker tid har vært helt uvurderlig og motiverende for både meg og resten av teamet hos SKONNORD.

Sunniva

Jeg liker at det er et stort senter med mye kunder, hvor mange er faste kunder gjennom mange år. Det er også en god butikkmiks på senteret.