Aktiviteter for seniorer

En dame og mann i kinosal
Velkommen til Seniorkino hos ODEON Kino.

Er du på jakt etter senioraktiviteter? Vi har blant annet strikkekafe, seniorkino og seniorbowling på senteret.

Strikkekafe

Nøstet Mitt har strikkekafe på Råde Bakeri på både dagtid og kveldstid. Her møter du andre strikke/hekleglade som man kan skravle med mens man er kreativ og drikker kaffe med noe godt ved siden av.

Oversikt over datoer for strikkekafe kan man hente i butikken, ellers finner man også oversikt på Nøstet Mitt sin Facebook og Instagram-side. Denne våren skal de hekle et strandnett, men dette er ikke et krav for å være med.

Seniorkino

Seniorkino hos ODEON Kino er en kulturopplevelse og sosial arena på formiddagen der alle er velkomne.

Hver onsdag kl.13.00 viser ODEON Kino et utvalg av nye utgivelser eller tidløse klassikere til rabattert pris. I timen før filmstart byr de på en kopp kaffe i foajeen og gir mulighet til å kjøpe en vaffel. Filmene vises med redusert lyd.

Vi ønsker deg velkommen på neste visning, uansett alder!

Seniorbowling

Hos Lucky Bowl er det for øyeblikket tre ulike pensjonistgrupper som spiller bowling hver eneste uke. Ta kontakt med Lucky Bowl for mer informasjon og påmelding.

Tirsdager

Hver tirsdag spiller «Grand Bowlers» fra kl. 10:00-12:00 og koser seg med vafler, kaffe og ikke minst bowling. «Grand Bowlers» bowler mest for det sosiale og er for alle eldre uansett ferdighetsnivå. De er som regel 15-20 personer.

Fra kl. 12:00-14:00 bowler «Follo Pensjonist Bowlere». Dette er en klubb som tar bowling litt mer seriøst og spiller kamper annenhver uke, i tillegg til å holde turneringer i ny og ned. De er som regel 20-30 personer.

Onsdager

Hver onsdag kl. 12:00-14:00 har vi en gruppe fra LHL som bowler for å være sosiale og hygge seg. De er som regel 20-25 personer.

Torsdager

Hver torsdag kl. 10:00 – 12:00 bowler «Follo Pensjonist Bowlere». De er som regel 20-30 personer.