Enkel makeup look til hverdagen!

Jente som tar på seg leppestift

I denne artikkelen deler vi noen tips til en enkel, og fresh makeup look som er perfekt til hverdagen!

Til hverdagen er det deilig med en lett makeup som gir glød. Vi har satt sammen en makeup look som vi er ganske sikker på at kan passe de aller fleste, med tilpasning på farge. Vi har benyttet åtte ulike produkter, men du kan fint droppe noen av de dersom du ikke føler for det. La oss ta dere gjennom looken!

Bilde av makeup produkter liggende med blomster
Foundation og concealer som blir holdt av dame

En glowy og naturlig base

Til hverdagen kan det være deilig å ikke dekke til huden for mye. Derfor er det helt perfekt å gå for en CC krem som ikke dekker altfor mye, og som gir både fuktighet, glød og har solfaktor i seg. IT Cosmetics sin CC krem er kjempefin til de aller fleste hudtyper og hudfarger, og på Kicks kan de hjelpe deg å finne din perfekte farge.

Dersom du ønsker litt mer dekk er en concealer perfekt. Den kan du bruke for eksempel under øynene for å lysne litt, og/eller på ujevnheter du ønsker dekke litt til.

Avslutt gjerne med å sette sminken med et settingpudder, det matter ned litt, så bruk det bare der du ofte får litt ekstra glød. Disse to siste trinnene kan du fint droppe om du ønsker, CC kremen er fin alene også.

Bilde av makeup produkter liggende med blomster
Bilde av makeup produkter liggende med blomster

Tilfør litt farge

Når man har lagt basen er det på tide å få tilbake litt farge i huden igjen. Her kommer du langt med en fin bronzer og en blush i den fargen du liker best. Påfør bronzer der solen treffer naturlig, i pannen, under kinnbenene, på siden av nesen og haken. Blush brukes i kinnene! Begge disse kan du også enkelt bruke som øyenskygge dersom du ønsker det, vinnvinn med flere produkter i ett.

Dame som tar på seg mascara i speil
Jente som tar på seg leppestift med speil i hånden

The final touch - øyne, bryn og lepper

Bryn rammer inn ansiktet, så style gjerne de litt. Enten bare med gele, eller også med litt farge. Gre de litt og fyll de inn, så holder de fasongen hele dagen. Avslutt looken med mascara og en fresh gloss eller leppestift på leppene, i en farge du trives i. Om du velger å ikke bruke noe særlig på øyelokkene, og looken generelt er ganske naturlig, så er det kjempefint med en litt mer knall farge på leppene.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo