Finn den riktige pulsklokken for deg!

Dame som holder to klokker
Sort klokke: Coros Apex, fra kr 3400,- / Hvit med rosegull: Garmin Fenix 6S, fra kr 7500,-
Mann og dame som smiler på Løplabbet
Kashif har på seg en Polar Vantage V2, kr 5300,-. Hanne har en Polar Vantage M2, kr 3000,-.

Er du på jakt etter en ny pulsklokke til trening eller hverdagsaktivitet? Kanskje du vil kjøpe din første eller oppgradere den du har?

Det kan være mye å tenke på når man skal kjøpe seg ny pulsklokke. Hvilket merke? Hvilke funksjoner? Og lignende. La oss starte med hvorfor mange ønsker å trene med pulsklokke.

Hvorfor pulsklokke?

For å trene riktig. En pulsklokke kan hjelpe deg med å trene riktig, slik at du kan se raskere fremgang. Det er lettere å opprettholde riktig trening og god kontinuitet, mange trener nemlig enten for hardt eller for forsiktig. Men med en pulsklokke har du god kontroll på treningen.

– For å gi deg kunnskap og informasjon. Dersom du er nybegynner på trening så kan pulsklokken sette opp treningsprogrammer tilpasset deg.

– For å best utnytte tiden. En pulsklokke gjør som nevnt før at du trenger riktig, dermed kan den guide deg til hvor lenge du burde trene for å mest ut av treningen. Ofte trenger du ikke trene så lenge for å få maksimalt utbytte, og da kan du også spare tid.


To hender som holder flaske med pulsklokker på
Polar Vantage V2, kr 5300,- og Polar Vantage M2, kr 3000,-.
Nærbilde av klokke på håndledd
Nærbilde av klokke på håndledd
Fire esker med klokker fra Garmin
På armen med rød genser ser du Garmin Forerunner 245 Music, som koster 2460,- kr. På den tatoverte armen ser du Garmin Forerunner 945, som du får hos Löplabbet til 6600,- kr.

Hvordan velge?

Hovedsakelig anbefales det at du velger klokke som passer for det du bruker den mest til. Det finnes pulsklokker for alle nivåer, uavhengig av erfaring, målsetning eller behov.

Hos Löplabbet er de eksperter på å finne den pulsklokken som er riktig for deg. Noe av det som er viktig å kartlegge er hva slags informasjon man ønsker fra pulsklokken.

Funksjonene man kan vurdere om man trenger er:

  • Puls
  • Intervalltrening
  • Kart
  • Musikk
  • Betalingsmulighet
  • Multisport
  • Batteritid
Nærbilde av klokke på håndledd
Garmin Forerunner 55 GPS, kr 2300,-
2 esker med klokker fra Coros
Fire esker med klokker fra Garmin

Når du har funnet ut av hva du ønsker av funksjoner på klokken så er det også greit å finne ut om du ønsker at den skal være kompatibel med Strava eller andre apper.

Utvalget

Også kommer vi til utvalget da! Hos Löplabbet finner du pulsklokker fra merkene Garmin, Polar og Coros. Det finnes modeller til dame, herre og unisex. Ulike farger, størrelser og ikke minst priser. Her finner du et godt utvalg og noe for enhver smak og ethvert behov!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00